Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Spīķeros notiks “Open Air Vintage Festival”

Agnese Kleina, 22.09.2009. 13:42

Sestdien, 26. septembrī, “Dirty Deal Cafe” Spīķeros pirmoreiz notiks “Open Air Vintage Festival”
Spīķeros notiks “Open Air Vintage Festival”

Saskatījušās, kā cilvēki saulainā sestdienas rītā iziet ielās Londonā, Parīzē un Berlīnē un uz līdzenas vietas sarīko vecu un mīļu mantu tirdziņu, divas latviešu meitenes – žurnāliste Agnese Kleina un vintage bodītes “RetroSpectro” saimniece Linda Ezerkalna – nolēma ko līdzīgu noorganizēt arī mūsu pašu Rīgā. Sacīts, darīts! Jau šosestdien no pulksten 11 “Dirty Deal Cafe” iekšpagalmā Maskavas ielā 12 ies vaļā tirgošanās ar īstām vintage pērlēm, bet vakarā notiks tikpat jestra ballīte ar pilsētas labākajiem dīdžejiem. Savu dalību pieteikuši turpat 50 dalībnieki-pārdevēji, viņu vidū arī veikala-ideju platformas “Pērle” vadītāja Žanete Skarule, atraktīvā ballīšu rīkotāja Sindija Vilde, kā arī pašas festivāla rīkotājas.

Pasākuma programmā – iespēja tikt pie brīnišķīgām lietām (kurpes un somas, krelles un žaketes, svārki un auskari, un vēl, un vēl!), kas piedzīvojušas visdažādākos laikus un saimniekus, gardi retro dzērieni un pēc omīšu receptēm ceptas kūkas, īpaša mūzikas izlase un krāšņas filmas par modes pasauli. Dreskods – fifīga galvassega (cepure, lakatiņš vai bante, viss viens, ka tikai ir!).

Pēc aizrautīgi pavadītas dienas velkam jaunās kleitas un cepures, sabužinām spalviņas un uzprišinām frizūras, lai piedalītos āfterpārtijā turpat “Dirty Deal Cafe” ar lieliskiem dīdžejiem: Miku Magoni, dziesminieku Goran Goru un citiem.

Lietus gadījumā festivāls pārcelsies uz “Dirty Deal Cafe” iekštelpām, un Open Air pārvērtīsies par Open Mind.

Vairāk informācijas:
www.whimsicalagnesiga.wordpress.com
www.retrospectro.wordpress.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV