Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Septiņas kļūdas, kas nogalina mīlestību

kleoo.lv, 05.02.2010. 13:08 | komentāri (1)

Jūs tā sapņojāt par šīm attiecībām un beidzot esat kopā... Nesakiet pēc tam, ka jūs nebrīdināja! Nekas nenogalina mīlestību ātrāk, kā ikviena no šīm septiņām kļūdām..
Septiņas kļūdas, kas nogalina mīlestību



1. Ļoti ātra pāreja pie seksa

Neeksistē universāli likumi un aprēķini, kad pienācis laiks pirmajai seksuālajai tuvībai ar jaunu partneri, bet, ja jūs atradīsieties gultā pirms paspējāt iepazīt viens otru, tad jūs nopietni riskējat pāriet eks-draudzenes kārtā un viņa intereses zudumam. Lai jūs paliktu viņa draudzene, jūsu vīrietim jūs jāciena - gan jūsu morālās īpašības, gan fiziskās. Tā kā nebaidieties paņemt time-out un likt viņam mazliet pagaidīt, kamēr neesat tikuši skaidrībā ar savām jūtām. Iespējams, trīs tikšanos likums – tas ir mīts, bet tajā noteikti ir racionālais kodols!

2. Pārāk strauja atvērtība

Nesteidzies stāstīt viņam visus savus bērnībā piedzīvotos bēdīgos stāstus. Jūs satiekaties un kļūstat tuvāki viens otram – tas ir pilnīgi dabiski, bet nevajag steidzināt šo procesu, kraujot virsū informācijas gūzmu. Labāk to sniegt noteiktās devās, ja negribat nobiedēt savu nākamo vīru ar savu dramatismu.

3. Pārāk daudzie zvani un sms

Neņemot vērā to, ka mēs dzīvojam modernas komunikācijas ērā, jums vienkārši vajag saglabāt mieru. Vīrietim patīk spēlēt mednieka lomu, bet ne upura, un ar saviem nemitīgajiem zvaniem, sms un elektroniskajiem paziņojumiem jūs varat panākt negatīvu efektu un padarīt viņu mazieintresētu jūsu attiecībās. Tāpēc nolieciet telefonu un ejiet nost no datora, lai ļautu darboties jūsu puisim.

4. Mēģinājumi izsekot viņu

Iespējams, tev šķiet, ka tas ir ātrākais veids, kā uzzināt par viņu pēc iespējas vairāk, bet patiesībā šādas metodes noved pie problēmas saasinājuma, jo diez vai kāds gribēs tikties ar meiteni, kura visur bāž savu degunu.

5. Orgasma imitācija

Orgasma imitācija – tie taču ir pilnīgi nekaitīgi mazi meli viņa labā, vai ne? Nē! Galu galā, jūs faktiski nodarāt savām attiecībām milzīgu kaitējumu, ļaujot viņam domāt, ka viņa kustības jums ir patīkamas, kaut gan patiesībā tas tā nemaz nav. Bet, ja jūs apprecēsieties ar viņu? Vai tiešām esat gatavas spēlēt šo lomu visu dzīvi?

6. Tieksme viņu izmainīt

Cilvēkiem nav nosliece stipri mainīties, jo viņi jau ir pieaugušas izveidojušās personības ar savu raksturu un ieradumiem, īpaši vīrieši, tāpēc, ja jūs atrodat savā partnerī daudzas lietas, kuras nevarat pieņemt, varbūt, vajag viņu samainīt pret kādu citu?

7. Sevis noniecināšana

Neskatoties uz to, ka kompromiss ir ļoti svarīgs attiecībās, kuras tikko sākas, upurēt savam vīrietim visus savus spēkus un brīvo laiku un ignorēt visas savas vajadzības ir milzīga kļūda. Vai jums ir attiecības vai nav, jums vienmēr jāmīl sevi un jārūpējas par sevi pirmkārt.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kleoo.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV