Piektdiena, 10.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Maija, Paija;

Mīlētājiem atklāts "Noslēpumainais pasts"

Maija Kurbanova, 28.01.2011. 10:49

Iedrošinot visus, kuri kādu mīl, nosūtīt sirsnīgu Valentīndienas apsveikumu veselīga dzīvesveida portāls www.noslepums.lv un pirmais Latvijas ģimenes portāls www.calis.lv organizē „Noslēpumaino pastu".
Mīlētājiem atklāts "Noslēpumainais pasts"

Kurš gan neatceras skolas laikus, kad Valentīndienā klasē vai vestibilā kartona pastkastītē iebira desmitiem satraucošu vēstuļu, atzīšanās mīlestībā, asprātīgi pantiņi un romantiski dzejoļi? Satraucošas gaidas, intriga un prieks, ja zīmīte adresēta tieši tev! Reizēm cilvēki kautrējas tieši atklāt savas jūtas, īpaši ja tās tikko plaukušas. Noslēpumainais pasts šo problēmu atrisina vienkārši.

Sākot ar 1.februāri, līdz pat Valentīna dienai sūti vēstuli uz e-pastu noslepumainaispasts@gmail.com un Tava vēstule (saglabājot pilnīgu anonimitāti) tiks pārsūtīta Tevis izvēlētajam adresātam. Papildus notiks romantisko vēstuļu konkurss ar balvām, kurā, ja sūtītājs būs devis atļauju, vēstule tiks publicēta noslepums.lv sadaļā Noslēpumainais pasts un lasītāji noteiks, kura, viņuprāt, ir romantiskākā vēstule.

Valentīndiena ir skaista tradīcija, kurai piedien maigums, uzmanības apliecinājumi, mīļotā iepriecināšana un pat citkārt apnicīgās rozā sirdis un mīkstās mantiņas. Ar radošu izdomu un personisku vēstījumu Amora bulta var trāpīt tieši drauga vai draudzenes, vai jaunās simpātijas sirdī.

Noslēpumainā pasta pastnieki no sirds priecāsies, ja būs palīdzējuši kādam izteikt sen lolotus vārdus, pēkšņu atzīšanos vai patīkamu atgādinājumu.

Portāla veidotāja Eva Savele-Gavare saka: "Ir jauki, ja vari nosūtīt vēstuli kādam, kuram nevēlies atklāties, un nav būtiski kādi ir slepenības iemesli. Turklāt viss šis noslēpumainības plīvurs ļauj izbaudīt intrigu un adrenalīnu, kas uzlabo attiecības arī tiem, kuri jau sen savā starpā pazīstami, precētiem pāriem vai citiem mīlniekiem."

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV