Sestdiena, 11.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Milda, Karmena, Manfreds;

Izraudzīs Bufetnieci 2012

EasyGet.lv, 23.02.2012. 13:38

Sestdien, 25. februārī, Liepājas Olimpiskā centra Baseins&SPA kompleksā, tiks noskaidrota „karstākā" bufetniece 2012, informē kokteiļbāra Red Sun Buffet mārketinga speciāliste Laura Stūrīte.
Izraudzīs Bufetnieci 2012

Galerijas:

Kamēr Liepājā plosās vējš un lietus, piecas bufetnieces Lauma Lingerie veļā defilēs Kurzemē lielākajā Baseins&SPA kompleksā Liepājas Olimpiskajā centrā, kur šajā nedēļas nogalē tiks atklāts kokteiļbāra Red Sun Buffet SPA BAR.

Konkursa "Bufetniece 2012" finālā piedalīsies piecas skaistas un pašpārliecinātās lēdijas, no kurām tikai viena iegūs titulu Bufetniece 2012 un rotās žurnāla FHM aprīļa numura lapaspuses.

Uzvarētāju noteiks žūrijas un interneta balsojums kokteiļbāra Red Sun Buffet draugu lapā www.draugiem.lv/redsunbuffet.
„Kokteiļbāram Red Sun Buffet šajā nedēļas nogalē būs ģimenes pieaugums. Līdzās vienai no apmeklētākajām izklaides vietām Liepājas centrā, Pasta ielā 2, un pavisam noteikti vislielākajai izklaides vietai vasarā Liepājas pludmalē pievienosies arī SPA BAR Liepājas Olimpiskajā centrā. Un ar ko gan vēl skaistāk atklāt bāru +32 grādos, ja ne ar skaistām meitenēm! Gada bufetnieci izraugāmies jau otro gadu un ceram, ka nākamgad konkurss būs vēl plašāks un vērienīgāks," stāsta Laura Stūrīte.

Konkursu atbalsta stila studija Uniq, foto studija EdgarsFoto, apakšveļas zīmols Lauma Linerie, solāriju studija BlueBox, Bon Bon aksesuāri, apavu veikals NS King, viesnīca Līva, un radio Capital FM.

Foto (c) Edgars Pohevičs

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV