Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Tuvojas izstāde skaistumkopšanas cienītājiem Expo Beauty 2012

EasyGet.lv, 28.03.2012. 09:18

No 11. līdz 13.maijam Arēnā Rīga notiks vienns no gada spožākajiem skaistumkopšanas industrijas pasākumiem: starptautiskā izstāde Expo Beauty 2012, informē Kristīne Tjarve. Izstādes apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar Baltijā pārstāvēto kosmētikas un skaistumkopšanas industrijs kompāniju jaunumiem, uzzināt par jaunās sezonas aktualitātēm friziermākslā, kosmetologu un grima speiālistu darbā, kā arī par nagu kopšanas tendencēm 2012.gada vasaras – rudens sezonā.
Tuvojas izstāde skaistumkopšanas cienītājiem Expo Beauty 2012

Tā kā pavasaris ir tas gadalaiks, kad ikviens vairāk piedomā par savu izskatu, gatavojoties vasaras sezonai, tad tas ir arī brīdis, kad tiek pievērsta pastiprināta uzmanība modes tendencēm ne tikai apģērbā, bet arī kosmētikas un make up nozares aktualitātēs, frizūru veidošanā, kā arī nagu un roku kopšanas līdzekļiem. Izstāde Expo Beauty 2012 ir vieta, kur satiekas ne tikai profesionāļi, kuriem labi zināmi skaistuma noslēpumi, bet arī tie, kuri vēlas būt skaisti, slaidi un veseli. Jāpiebilst, ka šī izstāde ir vieta, kur vienkopus iespējams iegūt noderīgu informāciju par skaistumkopšanas nozares tendencēm visā pasaulē, t.i., ne tikai Eiropā, bet arī Āzijā un Amerikā.

Šī gada skaistumkopšanas indusrijas izstāde sagaidīs savus apmeklētājus ar vairāk nekā 300 dažādu zīmolu pārstāvjiem, piedāvājot dekoratīvo un profesionālo kosmētiku, iepazīstinot un ļaujot izmēģināt skaistumkopšanas industrijas aprīkojumu un aksesuārus, kā arī vadošo kosmētikas nozares kompāniju produktus.

Izstādes organizatori ir padomājuši par atšķirīgām un interesantām programmām ne tikai apmeklētājiem, bet arī profesionāļiem.

Piektdien, 11.maijā, kas ir arī izstādes atklāšanas diena, notiks gan Latvijas SPA & Welness Federācijas organizētais Baltijas Forums – Masāžas, gan arī Baltijas vizāžistu asociācijas rīkotais 11. atklāts vizāžistu konkurss. Dienas noslēgumā ikviena izstādes apmeklētāja varēsies smelties idejas izlaiduma frizūru un grima noslēpumos, ko piedāvās KLĒRS serviss kolekcijā Enģeļi.

Šis gads būs īpašs ar aizraujošu pasākumu, jo sestdien, 12. maijā norisināsies Baltijas Imidža Speciālistu Asociācijas rīkotais konkurss „Ekstravagantā līgava". Konkursa mērķis ir radīt modernu skatuves koptēlu, kas atbilst mūsdienu modes tendencēm. Ļaut izpausties skaistumkopšanas speciālistiem, parādīt viņu fantāziju, oriģinālās idejas un materiālus, bet skatītājiem baudīt neaizmirstamu, krāšņu šovu, kas ļauj izrauties no ierastās ikdienas un izmantot konkursantu piedāvātās idejas.

12. maijs būs arī Veselības diena, kad izstādes apmeklētājiem būs iespēja apmeklēt konferenci Veselības diena, kur saņems padomus, kā sagaidīt vasaru skaistām un veselīgam, ko labāk izvēlēties: meditāciju vai liftingu, kā arī kā novājēt, tikt galā ar celulītu un veidot skaistu augumu. Latvijas labākie dietologi, personīgie treneri, austrumu atveseļošanas tehniku meistari, kosmetologi un citi speciālisti piedāvās savas meistarklases.

Savukārt, svētdiena, 13. maijs, būs veltīta stilam un modei. Izstādes apmeklētājiem būs iespēja apmeklēt modes skates un piedalīties virtuālās tūres ar t.s. šopinga profesionāļiem labākajos Rīgas tirdzniecības centros. Šī būs arī iespēja saņemt Baltijā atzinību guvušu stilistu, vizāžistu, frizieru, plastisko ķirurgu rekomendācijas.

Sestdien un svētdien norisināsies arī VII Baltijas SPA čempionāts „Labākais SPA meistars – 2012", kura norisei varēs sekot ikviens izstādes apmeklētājs.

Izstādes darba laiks:

11.maijā no plkst. 10.00 Līdz 19.00
12.maijā no plkst. 10.00 Līdz 19.00
13.maijā no plkst. 10.00 Līdz 18.00

Ieejas biļetes būs iespējams iegādāties internetā vietnēs no 15.aprīļa un Arēnā Rīgā izstādes laikā.

Biļešu cenas pieaugušajiem: LVL 3.00. Skolēniem, pensionāriem LVL 2.00. Bērniem līdz 7 gadu vecumam – ieeja bez maksas

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV