Sestdiena, 11.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Milda, Karmena, Manfreds;

PBK gaisa balons pacels debesīs visromantiskāko pāri viņu kāzu dienā

EasyGet.lv, 12.07.2012. 12:44

Pirmais Baltijas Kanāls (PBK) izsludina konkursu par visromantiskāko mīlas stāstu pārim, kura kāzas notiks šī gada augustā. Aizkustinošākā un interesantākā stāsta varoņi savā kāzu dienā dosies lidojumā ar PBK gaisa balonu, informē "Baltic Media Alliance" preses sekretārs Edžus Vējiņš.

Saskaņā ar konkursa nosacījumiem emocionālā piedzīvojuma organizatori gaida pāra mīlas vai iepazīšanās stāstu. Stāsti tiek pieņemti gan no saderinātā pāra, gan no tuviniekiem, kuri vēlas sagādāt neaizmirstamu pārsteigumu līgavai un līgavainim. E-pasta vēstules jāsūta uz televīzijas kanāla adresi konkurs@1tv.lv līdz š g. 30.jūlijam.

Pāris, kura attiecību stāsts saskaņā ar konkursa rīkotāju domām tiks atzīts par vissaistošāko, saņems unikālu iespēju savā kāzu dienā pacelties debesīs ar gaisa balonu lidojumam virs Latvijas.

Konkurss par visromantiskāko mīlas stāstu notiek PBK vasaras kampaņas ietvaros. Tās sauklis - "Vasara būs laimīga!". Pagājušajā nedēļā šīs akcijas ietvaros startēja vēl viens konkurss - par labāko tikšanās ideju restorāna Dinner in the Sky apmeklējumam. Atgādinām, ka saskaņā ar konkursa noteikumiem oriģinālākās tikšanās idejas autors iegūs iespēju rīkot vienreizēju pasākumu debesu restorānā pēc savas scenārija Rīgas centrā š.g. 25.jūlijā.

Sīkaka informācija par vasaras akcijām un konkursiem: PKB Facebook lapā www.facebook.com/PirmaisBaltijasKanals

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV