Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Koša virtuves tehnika – alternatīva ierastajām svētku dāvanām

EasyGet.lv, 04.12.2012. 12:09

Viens no veidiem, kā atsvaidzināt nerūsējošā tērauda pilno virtuvi, ir izvēlēties krāsainus akcentus. Lai virtuvē ienestu brokastu gatavošanas prieku, rīta enerģiju un iedvesmu, Electrolux ir radījis atraktīvu un košu komplektu Go Colour! ar mazajām virtuves tehnikas ierīcēm, kuras dizaineri iesaka kā alternatīvu svētku dāvanām jauniešiem, ģimenēm ar bērniem un drosmīgām personībām.
Koša virtuves tehnika – alternatīva ierastajām svētku dāvanām

„Tirgus izpēte, tendenču semināri, mājsaimniecības produktu izstādes apliecina, ka tieši krāsa ir viens no drosmīgiem veidiem, kā katrs var izpaust savu individualitāti. Ne vienmēr jāpārkrāso sienas vai jāmaina virtuves mēbeles, lai atsvaidzinātu virtuvi. Mazā virtuves tehnika košās krāsās ir mazs, bet efektīvs un ātrs veids, kā ienest savās mājās jaunus un izteiksmīgus akcentus. Turklāt, ņemot vērā svētku tuvošanos un dāvanu meklēšanas satraukumu, iespējams, ka tieši sarkans maizes grauzdētājs ir laba dāvana studējošajam brālim, kas dzīvo kopmītnēs, dzeltens rokas blenderis noderēs draudzenei ar mazuli, bet violets kafijas automāts būs košs akcents no kafijas atkarīgajiem kolēģiem," stāsta Electrolux Latvia produktu grupas un apmācību vadītājs Edgars Grieznis.

Mazo virtuves ierīču komplektā Go Colour! ietilpst maizes grauzdētājs, tējkanna, kafijas automāts, mikseris, blenderis un rokas blenderis košās krāsās – sarkanā, violetā un dzeltenā. Turklāt ierīces ir ievietotas pieskaņotos iepakojumos, ko var neslēpt aiz dāvanu papīra.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV