Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Riga Fashion Mood Premium Jūrmalā prezentēs aktuālāko Latvijas modē

Easyget.lv, 25.07.2013. 10:12

Svētdien, 28. jūlijā, Jūrmalā, pludmales bārā „Havana Lounge Club” norisināsies vasaras Riga Fashion Mood Premium. Modes skatēs tiks izrādītas 10 Latvijas dizaineru aktuālās kolekcijas, kas papildinātas ar izsmalcinātiem tērpiem svinīgiem brīžiem, informē Renāte Slucka. Tāpēc modes pasākums ieguvis īpašu nosaukumu - Premium.
Riga Fashion Mood Premium Jūrmalā prezentēs aktuālāko Latvijas modē

„Jūrmala vasarā ir lieliski piemērota vieta, lai Latvijas dizaineru veikumu prezentētu mūsu austrumu kaimiņiem. Nav nekāds noslēpums, ka jau kopš Rīgas Modes ateljē laikiem latviešu dizaineru talants un gaumes izjūta tiek augstu novērtēti arī krieviski runājošo vidū. Mēs, Latvijas Modes palāta, novērtējam Krievijas tirgus potenciālu, tāpēc ar patiesu prieku rīkojam šo pasākumu, lai parādītu labāko no mūsu dizaineru veikuma,” stāsta Latvijas Modes palātas vadītāja Dita Danosa.

Jūrmalā savas kolekcijas demonstrēs 10 Latvijas modes dizaineri un zīmoli - Natālija Jansone, Keita, Aleksandrs Pavlovs, Koshakova, Salt, Nolo, Šeila, Taste, Reinis Ratnieks un BeCarousell. Modes skatēs būs redzamas arī Freywille rotas.
Pasākumu ir iespēja apmeklēt ikvienam. Modes skates sāksies plkst. 23.30. Vakara gaitā būs iespēja baudīt izsmalcinātu modi, „Havana Lounge Club” atmosfēru un servisu, kā arī grupas „Triana Park” uzstāšanos.

Modes festivāls Riga Fashion Mood tiek organizēts kopš 2011. gada. Tā organizators ir biedrība Latvijas Modes palāta, kas apvieno modes dizainerus, mācībspēkus, ražotājus un citas modes attīstībā ieinteresētās personas. Modes palātas mērķis ir attīstīt modes platformu Latvijā un organizēt pasākumus, kas sniedz iespēju Latvijas modes dizaineriem un zīmoliem piedāvāt jaunās kolekcijas klientu segmentam vietējā un starptautiskā mērogā, kā arī veicināt Latvijas modes patēriņa pieaugumu.

Foto: Modes mākslinieces Šeilas kolekcija. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV