Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Notiks ceturtais “Green Mood Brunch” pasākums

Easyget.lv, 14.08.2013. 11:24

Ekoloģiskās ēdināšanas iestāde “Eco Catering” aicina veselīga ēdiena un dzīvesveida piekritējus uz ceturto pilsētvides pasākumu “Green Mood Brunch” piektdien, 16. augustā, bijušās dzērienu rūpnīcas “Veldze” teritorijā; vakara programmā – grupu Sus Dungo un Jumprava koncerts
Notiks ceturtais “Green Mood Brunch” pasākums

Eco Catering komanda turpina šovasar iesākto tradīciju, un ielūdz visus pilsētas kultūras cienītājus uz “Green Mood Brunch” pasākumu, kurā, tāpat kā līdz šim, būs iespēja izbaudīt ekoloģiski gatavotas vakariņas līdzās bagātīgai kultūras programmai. Šoreiz pasākums būs īpašs gan ar kādas leģendāras grupas uzstāšanos, gan ar savu misiju – līdzās ekoloģiskai pārtikai, informēt apmeklētājus par bioplastmasu un videi draudzīgiem vienreizējās lietošanas traukiem, kas ražoti no augu izcelsmes izejvielām un pēc izlietošanas sadalās dabā bez atlikuma, nenodarot tai kaitējumu.

Lai popularizētu dabai draudzīgo domāšanu un rīcību, pasākums tapis ciešā sadarbībā ar Eco Catering lieldraugu Green Mood, kas savā pamatdarbībā iestājas par dabai nekaitīgu produktu lietošanu un ilgtspējīgu domāšanu.

“Mēs ticam, ka, pieņemot gudrus lēmumus, dabas dāvāto ir iespējams saglabāt nākamajām paaudzēm. Ar mūsu ikdienas darbību uzrunājam tos, kam nav vienaldzīgs dabas liktenis, un iepazīstinām ar videi draudzīgāku alternatīvu vienam no nozīmīgākajiem piesārņotājiem – plastmasai.”, vēsta Green Mood misija.

Līdzās ilgtspējīgas saimniekošanas piemēriem un daudzpusīgajiem garšas piedzīvojumiem pasākuma rīkotāji arī šoreiz ir parūpējušies par pārsteidzošu un īpaši baudāmu muzikālo programmu ar Latvijā plaši pazīstamiem mūziķiem, kas visa vakara garumā priecēs pasākuma apmeklētājus:

  • 19:00 – DJ Horens
  • 20:30 – Sus Dungo
  • 21:30 – Jumprava

Pasākumā piedalīsies arī Eco Catering draugi, radošo uzņēmumu pārstāvji, kuri priecēs apmeklētājus ar oriģināliem piedāvājumiem: ekoloģisko produktu tirgotājs iDille, Skrīveru Mājas saldējums, Gourmet studio ar kūpošajām limonādēm, TinteTe, veikals M50 ar apģērbiem un dizaina izstrādājumiem un daudzi citi.

Pasākuma organizētāji kā vienmēr iedrošina “Green Mood Brunch” pasākumu apmeklēt visiem pilsētas kultūras un zaļā dzīvesveida cienītājiem un atgādina, ka pasākums ir bez maksas.

“Green Mood Brunch” ir pasākums, kura mērķis ir pulcēt vienuviet visus veselīgā un zaļā dzīvesveida cienītājus un dabai draudzīgas pilsētvides atbalstītājus, lai vairotu kvalitatīvu un ilgtspējīgu pilsētas socializēšanās kultūru.

Foto: Sus Dungo. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV