Piektdiena, 10.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Maija, Paija;

Anna Rozīte izspēlē dažādas sievietes ikdienas lomas

Easyget.lv, 21.01.2014. 16:15

Gatavojoties jaunajai Bella produktu kampaņai, zīmola reklāmas seja Anna Rozīte kopā ar radošo komandu, stilisti Līgu Bangu un fotogrāfu Gati Rozenfeldu, īstenoja foto sesiju, kuras laikā iemūžināja Annu dažādās sievietes ikdienas lomās.
Anna Rozīte izspēlē dažādas sievietes ikdienas lomas

Galerijas:

„Mans uzdevums bija iejusties vairākos tēlos, kuros ikdienā iejūtas lielākā daļa sieviešu. Lai arī esam dažādas mūsu ikdienā, ir ļoti daudzas lietas, kas mūs vieno – mēs visas esam bijušas līdzīgās lomās vienā vai otrā brīdī mūsu dzīvēs. Vai tā būtu gādīgas mātes, mīlošas sievas vai draudzenes, čakli strādājošas vai aktīva dzīvesveida piekritējas loma – ir lietas, ko ikviena sieviete, nemainīgi no pienākumu un izklaides izvēles, izvēlas kā ikdienas sīkumu, kas vairo mūsu skaistumu un pievilcību. Šī fotosesija man bija tāda kā mini-ekskursija pa dažādiem tēliem sievietes dzīvē,” skaidro Anna Rozīte.

Anna Rozīte kopā ar Bella zīmolu strādā nu jau trešo gadu. Kampaņas ietvaros Anna veido sievišķīgus ierakstus zīmola Facebook lapā Bella Latvia, kā arī līdzdarbojoties dažādos labdarības projektos. „Bella zīmola sauklis ir „Harmonija ar dabu, harmonija ar sevi”. Es droši varu apgalvot, ka šāda pārliecība ir arī man, un ikdienā es tieši ar šo moto dzīvoju,” stāsta Anna.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV