Piektdiena, 05.Jūlijs 2024. » Vārdadienas svin: Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs;

Pasākumi

27
Maijs
Piektdiena
22:00

Baložu pilni pagalmi

Depo
Vaļņu iela 32, Rīga

Pēc vairāk kā gada darbības pārtraukuma atjaunojusies grupa “Baložu Pilni pagalmi”, kura piektdien, 27. maijā, uzstāsies klubā “Depo”.

Grupa ir atgriezusies ar jaunām dziesmām un kardināli nomainītu sastāvu. No iepriekšējā sastāva grupā palikuši tās līderis un dziesmu autors Māris Šverns un bundzinieks Uldis Gedra. Grupa no jauna iekļāvies ģitārists Juris Alksnis, kurš „baložos” spēlēja no 1995. gada līdz 1998. gadam, bet vairāk zināms kā viens no kādreiz populārās instrumentālā indie grupas “Sirke” dalībniekiem. Tāpat jaunajā sastāvā basu tagad spēlē Klāvs Lauls, kurš pazīstams ar darbību Kuldīgas folk/ indie grupā “Stūrī Zēvele”, kura jau kādu laiku savu darbību apturējusi.
  
Koncertā bez jaunajām dziesmām, tiks spēlēti arī vecie hiti. Grupa publiskojusi nelielu daļu no koncerta dziesmu saraksta un par labāko no tām var nobalsot kluba “Depo” mājas lapā www.klubsdepo.lv .

“Indie Disko” vakarā mūziku atskaņos DJ Guntis.

Ieeja 2 Ls/ 1 ls ar falijeri, pēc koncerta (ap 24.00) ieeja bez maksas.

Norises laiks: 27.05.2011. 22:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV