Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Leļļu mākslas muzejā skatāma Sašas Petrovas porcelāna skulptūrleļļu izstāde "Raža"

easyget.lv, 01.10.2009. 22:43

No 1.oktobra līdz 23.novembrim Leļļu mākslas muzejā, Maskavas ielā 12, skatāma Sašas Petrovas porcelāna skulptūrleļļu izstāde "Raža".
Leļļu mākslas muzejā skatāma Sašas Petrovas porcelāna skulptūrleļļu izstāde "Raža"

Galerijas:

Īsti svētki profesionālās mākslas gardēžiem, jo tiek piedāvāta iespēja novērtēt mākslinieces Sašas Petrovas (Maskava) augsti profesionālu sniegumu, izstādot porcelāna skulptūrlelles. Ar šo izstādi māksliniece atzīmē savu 30. dzimšanas dienu, un tam par godu ir izstādīti 30 darbi, kuri neatstās vienaldzīgu nevienu.

"Bērnībā man teica - ja aizvērsi acis, tad lelles atdzīvosies. Tā nav taisnība! Kaut gan bērnībā es pat nenojautu, ka ir lelles, ar kurām nemaz nevar un nedrīkst spēlēties. Es kļuvu pieaugusi, bet mīlestība pret lellēm ir saglabājusies līdz pat šodienai. Kolekciju lelles, kādas izgatavoju es - tas ir īpašs mākslas veids, kur jāpārzina gan tēlniecība, glezniecība, gan tekstilmāksla. Lelles cilvēkus neatstāj vienaldzīgus - citiem patīk, citiem nepatīk, bet galvenais, ka šis mākslas veids spēj izraisīt spilgtas emocijas un, ja tas padara cilvēku dzīvi krāsaināku, tad tas ir brīnišķīgi," stāsta māksliniece Saša Petrova.

Izstāde apskatāma no 1.oktobra līdz 23.novembrim. 7.oktobrī Leļļu mākslas muzejā notiks meistarklase Sašas Petrovas vadībā.

Vairāk informācijas: www.dollart.lv vai santaliepa.photo@gmail.com

Foto: Santa Liepa

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV