Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

E. Birznieka-Upīša ielā stāstīs "Pelēkā asfalta stāstus"

Sintija Šlēgele, 02.09.2010. 13:28

Laikmetīgās mākslas festivāla Survival Kit ietvaros radošā apvienība "Nomadi" E. Birznieka-Upīša ielā rīko performatīvus vakarus "Pelēkā asfalta stāsti".
E. Birznieka-Upīša ielā stāstīs "Pelēkā asfalta stāstus"

Sarīkojuma organozatori aicina no 4.septembra (plkst. 18.00 – 22.00) līdz pat 11. septembrim (05.09. – 11.09. / 18.00 – 20.00) nepalikt mājās un katru vakaru pievienoties stāstniekiem, rakstniekiem, mūziķiem, dejotājiem un teātra cilvēkiem.

No Dzirnavu līdz Lāčplēša ielai desmitiem stāstu, gudrību un joku klāsies uz E.Birznieka - Upīša ielas trotuāra, tiks stāstīti pie kafejnīcām un darbnīcām, rādīti perfomancēs, būs apskatāmi fotoizstādē, izdancoti un daži izdziedāti no tornīša. Kura? Nāciet un skatieties!

Katru vakaru jauni stāstnieki un jaunas stāstu (ēdien) kartes no kurām katrs varēs izvēlēties savējo, lai klausītos to vienatnē vai kopā ar draugiem.

Ielas stāstus stāstīs: Vents Zvaigzne, Māris Bērziņš, Rihards Bargais, Aivars Eipurs Guntis Pakalns, Līga Reitere, Inita Šalkovska, Liesma Lagzdiņa, Aija Kaminska, Ārija Klēvere, Sarma Ūpe, Māra Mellēna, Inguna Radziņa, Gunta Saule, Aija Auziņa, Viktorija Zeņkova, Elīza Tropa, Toms Treibergs, Rasa Bugavičute, Jānis Balodis, Edgars Niklasons, Klāvs Knuts Sukurs, Ludmila Judina, Madara Rampāne, Laura Luņeva, Sandija Kalniņa, Elvijs Čakāns, Arta Vanaga, Liene Bergere, Anna Jozauska, Gunārs Binde un citi stāstnieki.

Debess stāstus izspēlēs un izdziedās Edgars Rubenis, Svens Kuzmins ar stāstu par šķiršanos Latgales stilā un Dace Kaša ar jauno albumu "Ieskaujošais vairākums".

Dejas stāstus stepa un salsas ritmos izdancos – Annija Ķesele, Gunta Tomsone, Guna Kaše, Andrejs Gradinarovs, Iļja Šneivejs un klubs "Viva la Salsa", kuri arī visiem gribētājiem ierādīs deju soļus.

Foto stāstus par E. Birznieka Upīša ielas ikdienu rādīs Krista Burāne, bet tam visam pa vidu pavisam neprognozējams Neredzamais teātris.

Katram no klausītājiem būs iespēja arī pašam kļūt par stāstnieku!

Paldies par atbalstu klubam "Viva la Salsa", kafejnīcām "Pīrādziņi", "Kebabi", "Stojka", "Sporta klubs", "Zahara" konditoreja, kurpnieku darbnīcai E. Birznieka Upīša ielā 20 un personīgi Lienei Bergerei, Tomam Altbergam.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV