Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Režisors Tims Bērtons atdzīvinās mirušu suni

kinokino.lv, 22.09.2010. 10:49

Režisors Tims Bērtons ir atradis galveno varoņu lomu ieskaņotājus savam topošajam projektam "Frankenweenie", informē Deadline.
Režisors Tims Bērtons atdzīvinās mirušu suni

Projekts, kurš izziņots jau pagājušajā gadā, taps studijas Disney paspārnē un būs pilnmetrāžas animācijas filma, kas balstīta uz tāda paša nosaukuma īsfilmas motīviem.

Kā jau tas noprotams pēc filmas nosaukumā ietvertā Frankenšteina vārda ,tas ir stāsts par kādu vīru, kurš atdzīvina savu četrkājaino draugu pēc tam, kad to notriec automašīna.

Tims Bērtons būs šī 3D projekta producents. Galvenās lomas ieskaņos tādi Bērtona draugi un viņa filmu aktieri kā Vinona Raidere ("Edvards Šķērrocis"), Martins Landau ("Eds Vuds"), Mārtins Šorts ("Marss uzbrūk!") un citi.

Filmas scenāriju rakstīs Bērtona ilggadējais scenāriju autors Džons Augusts ("Čārlijs un šokolādes fabrika", "Līgava – līķis", "Lielā zivs"). Ja vēl projektam pievienotos Džonijs Deps un Helēna Bonema Kārtere, tā būtu režisora sapņu komanda vienuviet.

Filma uz ekrāniem iznāks 2012.gada martā.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV