Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

„Ja neatbildu – esmu rupjš cūka!" - Ainārs Ančevskis par iepazīšanos internetā

Austra Javalde, 14.10.2010. 11:01

Izrādes „Alu Cilvēks" galvenās lomas attēlotājs Ainārs Ančevskis atzīst, ka kādreiz bijis reģistrējies populārajā sociālajā tīklā Draugiem.lv, tomēr ātri vien no šī portāla lietošanas atteicies.
„Ja neatbildu – esmu rupjš cūka!" - Ainārs Ančevskis par iepazīšanos internetā

Jautāts pēc iemesliem Ainārs Ančevskis atzina, ka viens no iemesliem bija tieši komunikācija ar fanēm - „Ir, protams, lieliski, ja kāda fane pēc izrādes atsūta komplimentus un pateicības vārdus, tomēr ar laiku sapratu, ka veidojas zināmas problēmas gan atbildot uz šīm vēstulēm, gan to nedarot. Ja es atbildu – tas gandrīz vienmēr izraisa vēstuļu lavīnu, kas man tomēr nešķiet īsti pieņemami. Savukārt, ja es neatbildu – esmu rupjš cūka! Tā, ka sapratu, ka vienīgais risinājums šajā situācijā ir vienkārši nebūt šajā portālā."

Par iepazīšanos internetā Ainārs gan nav tik kategorisks „Lai arī mana pirmā doma ir – man to grūti saprast, tomēr jāpiekrīt sakrālajam teicienam „nekad nesaki nekad" – droši vien vietai, kur cilvēki iepazīstas nav tik lielas nozīmes, ja vien pēc tam abi smaidot staigā pa dzīvi rokās sadevušies".

Aināru īsteni vīrišķīgā lomā var aplūkot jau zināmajā izrādē „Alu Cilvēks", kas nule uz Kino Rīga skatuves atgriezusies ar jaunu spēku – divām izrādēm 16.oktobrī 18:00 (galvenajā lomā aktieris Jānis Jarāns) un 21:00 (galvenajā lomā - Ainārs Ančevskis).

Biļetes uz izrādēm var iegādāties visās "Biļešu Serviss" kasēs un www.bilesuserviss.lv Biļešu cenas sakot no 5 līdz 12 latiem, atkarībā no sēdvietas sektora. Vairāk informācijas par izrādi www.alucilveks.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV