Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Taps filma par vulkāna iznīcināto Pompeju pilsētu

kinokino.lv, 03.05.2011. 14:47

Režisors Pols V.S. Andersons ķēries pie vērienīga lielbudžeta kino projekta – vēsturiskas piedzīvojumu drāmas "Pompeji", kuras notikumi risinās senās Romas pilsētā, kas tika iznīcināta Vezuva izvirduma laikā, raksta The Hollywood Reporter.
Taps filma par vulkāna iznīcināto Pompeju pilsētu

Kompānijas Constantin Film projektā "Pompeji", ko sāks filmēt 2012.gada pavasarī, piesaistīts filmu "Nezūdošais ļaunums" režisors Andersons, bet aktieru vārdi vēl netiek minēti.

Filmas notikumi risināsies mūsu ēras 79. gada vasarā, un sižets tiks vērpts ap mīlas stāstu – vergu, kurš kalpo tirdzniecības flotes magnātam un sapņo apprecēt sava saimnieka meitu. Taču viņš nezina, ka daiļava jau apsolīta Romas senatoram, turklāt viņu pašu nodomāts pārdot citam īpašniekam.

Kad sākas Vezuva izvirdums, vergs atrodas uz kuģa ceļā uz Neapoli, bet neskatoties uz dzīvības briesmām, viņš nolemj glābt savu mīļoto sievieti un labāko draugu – gladiatoru, kurš iesprostots pilsētas kolizejā.

Andersons šobrīd beidz darbu pie filmas "Trīs musketieri", kuras pirmizrāde paredzēta šā gada rudenī.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV