Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Brīvdabas atpūtas parkā "Egle" suminās Radio SWH

Agris Semēvics, 12.05.2011. 11:20

Šī nedēļas nogale "Eglē" būs zīmīga ar plašām un publiskām svinībām – svētdien, 15. maijā, visas dienas garumā Radio SWH atzīmēs savu pilngadību. No plkst. 12:00 līdz pat pievakarei "Egle" „piederēs" Radio SWH ētera personībām, kā arī Latvijā populāriem mūziķiem, radiostacijas tuvākajiem draugiem, rīdziniekiem un Rīgas pilsētas viesiem.
Brīvdabas atpūtas parkā "Egle" suminās Radio SWH

Visas dienas garumā brīvdabas atpūtas parkā "Egle" būs iespēja tikties ar Fredi, Ufo, Andri Zeibotu, Arti Dvarionas, Normundu Rutuli, Jāni Šipkēvicu, grupām "bet bet" un "Keksi", Lindu Leen, Jāni Stībeli, Ūdrīti, Ellu, burvju māksliniekiem Pecolli, RadioSWH Playboy meiteni Danielu un RadioLāgas grandiem. Paši gaviļnieki šajā jubilejas reizē sola lielisku mūziku, prātīgas un draiskas runas, dzīvīgas un pilngadīgas laika, sporta, kultūras un citādas ziņas, kā arī melnā humora topu ar labākiem jokražiem klātienē. Neizpaliks arī horeogrāfiski un fiziski priekšnesumi, baltā maģija un velobrauciens „Tour de Radio SWH" ar svinīgu startu un, iespējams, arī ar finišu...

Jāpiebilst, ka RadioSWH ētera „epicentrs" jeb radio studija visas jubilejas dienas garumā būs brīvdabas atpūtas parks "Egle". Tieši no "Egles" sešu stundu ilgo pasākumu varēs izbaudīt arī radioklausītāji visā Latvijā un interneta lietotāji visā pasaulē. Visu svinībās notiekošo varēs redzēt arī video tiešraidē RadioSWH mājas lapā – www.radioswh.lv.
15 maija vakara noslēgumā no plkst. 18:00 brīvdabas atpūtas parkā "Egle" uzstāsies VIA Egle & Viktorija Plēpe.

Plašāka muzikālo notikumu afiša šīs nedēļas izskaņai:
12. maijs, ceturtdiena, 19:30 - Jusstone
13. maijs, piektdiena, 19:30 - VIA Egle
14. maijs, sestdiena, 19:30 - Fortuna G & Lady's
15. maijs, svētdiena, 12:00 /18:00 - Radio SWH 18 gadu jubilejas svinības!!!
15. maijs, svētdiena, 18:00 - VIA Egle & Viktorija Plēpe

Ieejas biļetes izklaides programmas baudīšanai nav jāiegādājas, jo visi muzikālie notikumi Brīvdabas atpūtas parkā "Egle" vienmēr ir bez maksas.

Plašāku informāciju par brīvdabas atpūtas parku "Egle" iespējams meklēt internetā - www.spogulegle.lv

Foto: Ufo, (c) Agris Semēvics

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV