Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Šodien notiek mākslas akcija "Pastaiga pa Rīgas galerijām"

LETA, 12.05.2007. 14:00

Šodien notiks tradicionālā mākslas akcija "Pastaiga pa Rīgas galerijām", kurā piedalīsies 20 galerijas.
Šodien notiek mākslas akcija "Pastaiga pa Rīgas galerijām"
Galerijas būs atvērtas no plkst.10 līdz 20. Akcijas noslēgumā plkst.21 galerijā "Istaba" notiks "Galeriju balvas" izloze, kurā par laimētāju var kļūt ikviens, kas dienas laikā būs apmeklējis visas 20 galerijas - akcijas dalībnieces.

"Pastaigu pa Rīgas galerijām" jau piekto gadu organizē mākslas galerija "Birkenfelds", tās direktora Toma Zvirbuļa vadībā.

"Pastaiga pa Rīgas galerijām" ir sabiedrības priekam un izglītošanai veidota akcija, kas ir saturiski piesātināta, mākslas ieraudzīšanas, sportiska azarta sajušanas un brīvā laika pavadīšanas apvienojums.

Šogad akcijā "Pastaigā pa Rīgas galerijām" piedalās galerijas "Birkenfelds", "Antiqua", "Lita", "Antonija", "Tifāna", "Bonhans S", "Daugava", "Pedants", "Māksla XO", "Zelta ābele", "Istaba", "Jāņa sēta", "Mūrnieks", "Sidegunde", "Narajana", "Putti", saloni "Paija", "Māksla", "Studioo" un "Jūgenda paviljons".

Katrs dalībnieks pirmajā apmeklētajā galerijā saņems akcijas dalībnieka "Galeriju karti", kurā tiek izdarīta atzīme katrā apmeklētajā galerijā. Lai varētu piedalīties balvu izlozē, dienas laikā jāapmeklē visas galerijas, kas piedalās akcijā. Aizpildīto karti ar savu vārdu un kontaktinformāciju jāatstāj pēdējā apmeklētajā galerijā, lai tā piedalītos balvu izlozē.

Galvenā balva būs galeriju dāvanu karte 500 latu vērtībā, kas dos iespēju tās ieguvējam iegādāties mākslas darbus par minēto summu jebkurā no akcijas galerijām.

Iepriekšējos gados akcijā piedalījās vidēji 700 cilvēki.
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV