Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Saimons Toins "Sanctus"

EasyGet.lv, 09.11.2011. 15:30

Apgāda "Kontinents" karstākais jaunums – romāns, kura žanrs vēl nav nosaukts vārdā.
Saimons Toins "Sanctus"

Vīrietis iet nāvē, nolēkdams no vissenāk apdzīvotās vietas zemes virsū, kalna citadeles senajā Ruinas pilsētā Turcijas teritorijā. Tā nav pašnāvība, bet gan simboliska rīcība. Pateicoties plašsaziņas līdzekļiem, par tās lieciniekiem kļūst visa pasaule...

Spraigi savīts sižets, vēsturiski paradoksi, sarkastiski absurdi un nežēlīga atklātība rosina lasītāju piedalīties baisā piedzīvojumā cauri gadsimtiem senai klintīs cirstai pilsētai un cilvēka dvēseles dzīļu tumšākajām dziņām. Valdzinošs un bīstami straujš, šis stāsts brāžas cauri lasītāja apziņai, atstājot ilgstošu pēcgaršu.
Autors satricina literatūras pasauli ar fantastiskiem novērojumiem, savdabīgu faktu atspoguļojumu un pārsteidzoši oriģinālu valodu.

Saimona Toina romāns šobrīd ir iztulkots 23 valodās un izdots 40 valstīs, un drīzumā tiks arī ekranizēts.

Šī grāmata ir kā pastaiga pa naža asmeni... Patiesi lielisks romāns. Uztraucošs un aizraujošs, tas paātrina lasītāja pulsu. Noteikti jāizlasa!
Books Glorious Books

Elpu aizraujošs romāna saturs un ideja... Grāmatu nav iespējams aizvērt līdz pat tās finālam.
Mirror

Saturiski bagātīgs sazvērestību trilleris. Spraigi un intriģējoši notikumi... senā Ruinas citadele slēpj daudz stāstu, kas gaida ielaužamies dienasgaismu.
The Sun

Eleganti uzrakstīts, nerimstošā tempā lasāms romāns, kurā jaušams kinematogrāfa asais pasaules redzejums un vienreizēja humora izjūta.
Daily Telegraph

No angļu valodas tulkojis Uldis Šēns, vāka dizains Dairis Hofmanis, 416 lpp..

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV