Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Latvijā iznāk jaunākā "Neiespējamā misija"

kinokino.lv, 16.12.2011. 10:39

Latvijā uz ekrāniem ierodas Toms Krūzs ar kompāniju, lai izpildītu vēl vienu neiespējamo misiju, bet kompāniju viņam sastādīs vēl divas jaunas filmas.
Latvijā iznāk jaunākā "Neiespējamā misija"

"Neiespējamā misija: Rēgu protokols" ir jau ceturtā filma no slavenās franšīzes, un pēc jau izskanējušajām atsauksmēm šī varētu būt arī vislabākā. Pagaidām nav iespējams novērtēt filmas panākumums, jo filmas regulārā izrādīšana pasaules mērogā sākas tikai šonedēļ (jau minējām, ka Ziemeļamerikā ārpus IMAX kinoteātriem izrādīšana tiks uzsākta tikai nākamnedēļ).

Filmas anotācija:

Pēc sprādziena Kremlī, kurā tiek vainota aģentūra IMF, tā aģents Ītens Hants un pārējie viņa komandā tiek atstādināti "rēgu protokola" ietvaros. Bez papildspēkiem un resursiem, aģentiem jāatrod veids, kā novērst vēl vienu uzbrukumu un kliedēt šaubu ēnu pār viņu aģentūru. Šis uzdevums prasīs no viņiem pat pirmajā brīdī šķietami neiespējamo...

Toms Krūzs ceturto reizi atgriežas aģenta Ītena Hanta lomā piedzīvojumu grāvējfilmā "Neiespējamā misija: Rēgu protocols". Jaunajā filmā viņam pievienojas starptautiska mēroga aktieru komanda - Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Michael Nyqvist, Vladimir Mashkov, Josh Holloway, Anil Kapoor un Léa Seydoux.

Galvenajās lomās: Tom Cruise, Jeremy Renner, Paula Patton, Simon Pegg, Josh Holloway, Léa Seydoux, Michael Nyqvist, Vladimir Mashkov, Anil Kapoor, Darren Shahlavi, Samuli Edelmann u.c.

Režisors: Brad Bird

Scenārija autori: Tom Cruise, J.J. Abrams

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Otrs nedēļas jaunums "Viena diena" pārstāv diametrāli pretēju žanru un noskaņas. Tā ir romantikas un drāmas apvienojums, bet galveno lomu atveido labi zināmā Anna Hateveja. Filmai ir bijusi ļoti pieticīga reklāmas kampaņa visas pasaules mērogā, tādēļ arī komerciālās sekmes nav augstas.

Filmas anotācija:

Divdesmit gadi, divi cilvēki... Viena diena.

1988.gada 15.jūlijs. Emma (Anna Heteveja) un Deksters (Džims Stērdžess) satiekas pirmo reizi savā izlaiduma ballē. Rītdien viņu ceļi šķiras. Kur viņi būs šajā pašā dienā pēc gada? Un vēl pēc viena gada? Ieraugot Emmu un Deksteru tajā pašā dienā ik pēc gada, būsim liecinieki tam, kādas ir viņu attiecības turpmākos gadus. Redzēsim viņus kopā un šķirtus, draudzībā un ķīviņos, cerību pilnus un vīlušos, smieklos un asarās. Cik ilgam laikam būs jāpaiet, lai šie divi cilvēki apjaustu, ka viss, pēc kā viņi ilgojas un meklē, ir tepat blakus...

Romantiskās filmas „Viena diena" pamatā ir Deivida Nikolsa pasaulē iemīļotais mīlas stāsts, ko šoruden apgāds „Zvaigzne ABC" laiž klajā arī latviešu valodā. Filmas režisore ir Lone Šērfiga, kas tikusi nominēta „Oskaram" par filmu „Izglītība" (An Education).

Lomās: Anne Hathaway, Jim Sturgess, Patricia Clarkson, Ken Stott, Romola Garai, Rafe Spall

Režisors: Lone Scherfig

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Trešais nedēļas jaunums ir Latvijas projekts "Kolka Cool", kurā galvenās lomas atveido Artuss Kaimiņš un Andris Keišs.

Filmas anotācija:

Vasarīgs stāsts par diviem brāļiem un viņu ilūzijām par sievietēm. Andžas precību piedāvājums liek viņa draudzenei Simonai pārdomāt savu izvēli. Viņu attiecības tiek pakļautas pārbaudei, kad no jūras negaidot pārrdodas Andžas vecākais brālis Gvido. Savstarpējas ambīcijas brāļus gan šķir, gan vieno. Filmā netrūkst ironisku situāciju, kautiņu un Kurzemes piekrastei raksturīgās bravūrības.

Režisors: Juris Poškus
Lomās: Andris Keišs, Artuss Kaimiņš, Iveta Pole, Aigars Apinis, Varis Piņķis, Māra ķiemel, u.c.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Foto: Kadrs no filmas "Neiespējamā misija: Rēgu protokols"

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV