Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

TV kanāls FOX sāk demonstrēt jaunu krimināldrāmas seriālu "Veiksminieks"

Easyget.lv, 13.08.2013. 09:14

Televīzijas kanāls FOX no otrdienas, 13.augusta, sāk demonstrēt jaunu krimināldrāmas seriālu "Veiksminieks" ("Golden Boy"), kas stāsta par jauna un ambicioza Ņujorkas policista gaitām un neticami straujo karjeras kāpumu, pastāstīja "Fox International Channels" (FIC) sabiedrisko attiecību speciālists Kārlis Bikšus.

Jaunais seriāls būs īsta medusmaize visiem kriminālžanra cienītājiem, jo parūpēsies par Tavu adrenalīna devu darbdienas vakarā.

Strādāt policijā no necilām aprindām nākušais Volters Klārks sāk 24 gadu vecumā, bet jau pēc desmit gadiem kļūst par policijas komisāru. Tas ir īsts veiksmes stāsts, jo tik jauns cilvēks vēl nekad iepriekš nav bijis šajā prestižajā amatā.

Interesants ir fakts, ka viens no komisāra partneriem ir policijas darbonis, kam līdz pensijai atlikuši vien daži gadi. Vai darba kolēģi ar lielu gadu starpību spēj veiksmīgi sastrādāties tik grūtā jomā kā slepkavību izmeklēšana? Tev būs iespēja to uzzināt, ja skatīsies "Veiksminieku"!

Viena no seriāla kvalitātes zīmēm ir tā scenārija autors ir Nikolass Vūtons. 1998.gadā viņš saņēma "Emmy" balvu par scenāriju populārajam seriālam «Ņujorkas policijas iecirknis", kurš ieguva skandalozu slavu - vairāki reklāmdevēji atteicās sponsorēt šo krimināldrāmas šedevru, jo uzskatīja, ka tajā ir pārāk daudz rupjību.
Komisāra Klārka lomā iejutīsies pievilcīgais 28 gadus vecais britu aktieris Teo Džeimss, kas Latvijas kinoskatītājiem vislabāk pazīstams ar vampīrpuiša lomu šausmu filmā "Tumsas pasaule 4".

Viņa partneris būs 51 gadu vecais amerikāņu aktieris Kennets Makbraids, kurš atveidojas nelielas, bet spilgtas lomas vairākos populāros seriālos, to vidū seriālā "Doktors Hauss" un "Kā es satiku jūsu māti".

Kriminālžanrs allaž ir bijis populārs visās kultūrās un visā pasaulē. To pievilcīgums ir universāla parādība, kuras saknes šķiet meklējamas jau bibliskajos apcirkņos.

Bībeles pirmais stāsts ir par Ādamu un Ievu - tas ir mīlas stāsts. Bet otrs svarīgākais vēstījums ir par Kainu, kurš nogalināja savu brāli Ābelu. Slepkavība ir labs katalizators, lai veidotos spēcīgs sižets. Kāpēc? Jo runa ir par spēli ar visaugstāko likmi - cilvēka dzīvību.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV