Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Rīgas vasaras skola 2014 izziņo pietikšanos

Easyget.lv, 27.02.2014. 14:46

Sākusies pieteikšanās Rīgas vasaras skolai 2014 – praktiskai dokumentālo īsfilmu veidošanas programmai, kura paredzēta žurnālistikas, mediju un filmu studiju studentiem no visas pasaules.

Kā informē Rīgas vasaras skolas projekta vadītājs Kaspars Rūklis, šogad Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes Komunikācijas studiju nodaļas organizētā vasaras skola notiks jau ceturto reizi. Vasaras skola norisināsies no 3. līdz 17. augustam Rīgā.

Rīgas vasaras skola piedāvās lekcijas un seminārus par Rīgas identitāti, kā arī dos studentiem iespēju nelielās radošās grupās veidot īsfilmas par Rīgas apkaimēm. Šogad vasaras skolas laikā tiks organizēti arī braucieni uz Igaunijas galvaspilsētu Tallinu un Lietuvas galvaspilsētu Viļņu, tādējādi padarot vasaras skolu par Baltijas mēroga pasākumu. Papildus lekcijām un praktiskajām nodarbībām vasaras skolas laikā tiks piedāvāta arī bagātīga kultūras un sabiedrisko aktivitāšu programma. Šogad tā būs īpaši spilgta, jo Rīga ir 2014. gada Eiropas kultūras galvaspilsēta.

Rīgas vasaras skolas dalības maksa ir 500 EUR, taču studenti ir aicināti meklēt stupendiju iespējas savās valstīs vai starptautiskajās organizācijās.

Interesenti ir lūgti iesniegt pieteikumus līdz 30. aprīlim, izmantojot elektronisko pieteikuma formu Rīgas vasaras skolas mājaslapā. Sīkāka informācija, iepriekšējo gadu filmas un foto ir pieejami Rīgas vasaras skolas Facebook profilā un mājas lapā. Informācija, pieteikuma anketa, video un foto materiāli www.rigasummerschool.eu

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV