Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Kino Citadele sāk jaunu projektu senioriem – Leģendu vakars

Easyget.lv, 03.03.2014. 13:48

Kinoteātris Kino Citadele, sākot ar marta mēnesi, pensionāriem piedāvā biļetes ar pazeminātu cenu un jaunu projektu – Leģendu vakars.
Kino Citadele sāk jaunu projektu senioriem – Leģendu vakars

Projekta Leģendu vakars ietvaros Kino Citadele aicina vecāka gada gājuma cilvēkus uz tikšanos ar kādu no Latvijas kino kultūrvidei nozīmīgu aktieri vai kinorežisoru. Ik reizi Leģendu vakars tiks apvienots ar Latvijas vai pasaules kino filmas seansu vai pirmizrādi. Pirmajā Leģendu vakars seansā 6.martā plkst. 17.00 apmeklētājiem būs iespēja tikties ar leģendāro pašmāju aktrisi Olgu Dreģi un skatīt mākslas filmas „Džimlai Rūdi Rallallā!” pirmizrādi.

„Plānojam, ka jaunieviestās senioru biļetes un projekts Leģendu vakars pensionāriem sniegs uzdrīkstēšanos un ļaus iepazīt mūsdienu kino sniegtās iespējas, kā arī ļaus atklāt sevī interesi par pasaules kino. Sagaidām, ka šis pasākums kļūs par vienu no kinoteātra Kino Citadele tradīcijām, kas sniegs kā senioriem, tā arī citiem kino mīļiem jaunas atziņas un vērtējumus par mūsdienu kino kultūru,” par jaunumiem stāsta Normunds Labrencis, kinoteātra Kino Citadele vadītājs.

„Man ir patiess prieks, ka kultūras pasākumiem ir pievienojies projekts ar tik nozīmīgu vēstījumu," saka teātra un kino aktrise Olga Dreģe. "Jāatzīst, ka kino skatīšanās tradīciju Latvijā nav daudz, tāpēc ceru, ka Leģendu vakars atdzīvinās interesi par kino mākslu gan senioru lokā, gan arī to cilvēku lokā, kas interesi par kino kultūru sevī vēl nav atklājuši. Mūsdienu kinoteātru piedāvājums pārsteidz ar plašo izvēles iespēju, sākot no pasaules slavu ieguvušām komēdijām un trilleriem, beidzot ar Latvijas jaunākajiem kino darbiem un operas tiešraidēm. Esmu pārliecināta, ka projekta ietvaros mums izdosies atklāt šo pasauli arī senioriem, pieņemot, ka vēl ir tik daudz ko piedzīvot, izjust un izkristalizēt. Šīs sajūtas centīšos iedzīvināt pirmajā tikšanās reizē ar Leģendu vakars viesiem, ar kuriem stāstos atgriezīsimies Latvijas kino vēsturē un ielūkosimies mūsdienu kino veidošanas aizkulisēs.”

Nākamais Leģendu vakars seanss notiks 16. aprīlī, kad pirmoreiz skatījumam tiks nodota piedzīvojumu drāma „Noass”, ar kuru iepazīstinās vēl kāda spilgta un nozīmīga Latvijas kino personība. Par turpmākajiem Leģendu vakars seansiem kinoteātris Kino Citadele informāciju publiskos mājas lapā www.forumcinemas.lv.

No šodienas, 3. marta kinoteātrī Kino Citadele ikviens pensionārs var iegādāties Senioru biļeti par pazeminātu kino apmeklējuma cenu. Senioru biļete pensionāriem sniegs iespēju apmeklēt ikvienu kino seansu un īpašos Leģendu vakars pasākumus par vienu cenu. Pensionāriem piedāvātās biļetes uz kino seansiem varēs iegādāties par 3,75 EUR, savukārt 3D filmu cena būs 4,75 EUR. Pirms došanās kinoteātra zālē kopā ar biļeti būs jāuzrāda derīga pensionāra apliecība, kas apliecina personas statusu.

Foto: Olga Dreģe filmā „Džimlai Rūdi Rallallā!”. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV