Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Interneta bibliotēkas „Atlants.lv” krājumam pievienots simttūkstošais darbs

Oskars Dilēvičs, 22.04.2009. 11:25 | komentāri (1)

22.aprīlī interneta bibliotēkas „Atlants.lv” krājumam tika pievienots simttūkstošais darbs – Kristīnes Allikas konspekts „Makroekonomika. Mikroekonomika”. Simttūkstošā darba autore no „Atlants.lv” saņēma pārsteiguma balvu – 100 Ls lielu autoratlīdzību.

“Kopā interneta bibliotēkai “Atlants.lv” esmu pievienojusi 38 darbus, jo tā ir ne tikai iespēja nopelnīt, bet es varu arī būt pārliecināta, ka mani darbi nekur nepazūd, bet var būt noderīgi kādam citam studentam vai skolniekam. Pievienojot konspektu „Makroekonomika. Mikroekonomika”, nemaz nedomāju, ka manis iesūtītais darbs varētu būt simttūkstošais. Tas ir patīkams pārstigums!”, stāsta Kristīne Allikas. “Ikviens, publicējot savus darbus interneta bibliotēkā „Atlants.lv” pelna autoratlīdzību, tomēr Kristīnei paveicās nopelnīt nedaudz ātrāk, kā tas notiek parasti”, komentē Oskars Dilēvičs, interneta bibliotēkas „Atlants.lv” vadītājs.

Interneta bibliotēkas „Atlants.lv” pirmsākumi meklējami 2002.gadā, kad tika apvienotas divas Latvijā pazīstamākās mācību materiālu kolekcijas. Pēc apvienošanas jaunizveidotās interneta bibliotēkas „Atlants.lv” krājums bija mērāms dažos tūkstošos darbu, tomēr pavisam drīz tas sāka strauji augt, līdz sāka pārsniegt pasaules lielāko interneta mācību palīgmateriālu krājumu apjomus. Tagad var droši apgalvot, ka interneta bibliotēka „Atlants.lv” ar savu iespaidīgo 100’000 darbu krājumu ir viena no lielākajām mācību materiālu interneta bibliotēkām pasaulē.



» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV