Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

31.decembrī un 1.janvārī par braukšanu Rīgas pašvaldības sabiedriskajā transportā nebūs jāmaksā

Dz.Zaļūksnis, 22.12.2009. 17:36

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs ir vienojies ar Rīgas pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" par to, ka Vecgada pēdējā dienā 31.decembrī un Jaungada pirmajā dienā 1.janvārī Rīgas pašvaldības sabiedrisko transportu visi varēs izmantot bez maksas, turklāt "Rīgas satiksme" organizēs papildreisus, lai mājās varētu nokļūt arī vēlāki pasažieri.
31.decembrī un 1.janvārī par braukšanu Rīgas pašvaldības sabiedriskajā transportā nebūs jāmaksā

N.Ušakovs: "Aicinu rīdziniekus un Rīgas viesus izmantot iespēju un apmeklēt pašvaldības sarūpētos svētku pasākumus: ērģeļkoncertu Rīgas Domā, muzikālo pasaku uz Operas fasādes, Jaungada sagaidīšanu un uguņošanu Bastejkalnā un Jaungada nakti Doma laukumā. Sportot gribētāji var doties slēpot Uzvaras parkā vai slidot Vecrīgā pie Rātsnama. Aicinu iegriezties Ziemas dārzā Vērmanes parkā, pastaigāt pa centra bulvāriem un vienkārši izbaudīt izgaismoto pilsētu, kura šogad ir gaišāka kā jebkad. Svarīgi, lai visiem vecais gads beidzas un jaunais sākas ar patīkamām sajūtām. Ceru, ka šāda dāvana sabiedriskā transporta pasažieriem ļaus kaut uz brīdi aizmirst ikdienas rūpes un vairos svētku sajūtu."

Sīkāku informāciju par svētku pasākumiem var atrast interneta vietnēs: www.rdkd.lv un www.staroriga.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV