Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Pirmie absolventi Latvijā iegūst vidējās izglītības atestātu tālmācībā

Rīgas Tālmācības vidusskola, 15.06.2010. 16:50 | komentāri (2)

19. jūnijā 14:00 Melngalvju namā, Izglītības un zinātnes ministre Tatjana Koķe klātienē sveiks pirmos Rīgas Tālmācības vidusskolas absolventus.

Tālmācība, kas šī mācību gada sākumā izglītības sistēmā ienāca kā inovatīva izglītības ieguves forma, sevi ir pierādījusi kā pieprasītu, kvalitatīvu, ērtu un pārmaiņu laikam atbilstošu, efektīvu mācību formu, kas nodrošina iespēju iegūt izglītību visā pasaulē.

Rīgas Tālmācības vidusskolas pirmajā izlaidumā atestātu par vidējo izglītību, kas iegūta tālmācībā, saņems 56 absolventi. No šiem 9 absolventi dzīvo un strādā Īrijā, 11 – Anglijā, 2 – Norvēģijā, pa vienam Šveicē, Grieķijā, Čehijā, Vācijā, Somijā un Francijā. Starp absolventiem šogad ir 28 absolventi, kas dzīvo dažādās Latvijas pilsētās: Rīgā, Siguldā, Smiltenē, Jelgavā, Liepājā un citur.

Absolventu vidū ir gan hokejisti, gan profesionāli dejotāji, veiksmīgi uzņēmēji, kā arī jaunās māmiņas un arī skolas vecuma jaunieši, kas izvēlējušies iegūt vidējo izglītību tālmācībā vidusskolā tālmācībā savas ikdienu aizņemtības, profesionālās karjeras, ģimenes vai kādu citu personīgu apstākļu dēļ.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV