Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Lieldienu gadatirgus

Ivars Tontegode, 01.04.2007. 10:00 | komentāri (3)

Dejas, 30 grādīgs ābolu vīns, ekoloģiski tīras bērnu drēbītes, kuras pārdod panks. Balagāns uz pilnu klapi.
Lieldienu gadatirgus

Galerijas:

Bet, lai jau gadatirgus gadatirgojās. Es labāk jūs nopēršu.

Apaļš kā pūpols, bagāts kā zemnieks, olas, olas. Dodiet man olas.

Jūsu dibeni ir sarkani un mana pūpolu buntīte ir galīgi salausta, nu jūs būsiet galīgi veseli.

Ziniet, Jēzus dzims vēl reiz 2022.01. 09. sāk apmeklēt skolu. Vakar izzīlēju.

Vai šodien ir pirmais datums?

Daba možas, sniegpulkstenīši zied, krokusi ver savas kārās rīklītes un alkst pēc saules gaismas. Mēs visi varam pliki diet ap pumpurojošiem kokiem. Ērces jau dodas medīt, laiks vakcinēties.

Runājot par tirdziņu, tad tirdziņš kā tirdziņš. Šoreiz pat bija iespēja apvienot patīkamo ar lietderīgo - pieaugušiem apmeklējot gadatirgu, bija iespēja iegādāties ekoloģiski tīrus, Latvijā ražotus produktus, bet bērni varēja izšūpoties Lieldienu šūpolēs, vizināties ar zirdziņu un izklaidēties piepūšamajās atrakcijās.

Bet atgriežoties pie pavasara tēmas, gribas piebilst, ka iekāre rodas, redzot meitenes īsās kleitiņās, bālā āda nodod viņas, tikai necik sen to miesas palikušas kailākas. Ziemas frigīdums ir atkāpies. Laiks ļauties pavasara Bahanālijām. Vīriem jāpaspēj saskriet sporta zālēs lai nodzītu ziemas tauku slānīti. Drīz jau pludmale būs pilna ar kultūristiem un ekshibicionistiem. Pasmaidiet, dzīve uzņem apgriezienus. Un vēlreiz sveicieni Pūpolsvētdienā!
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV