Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Latvijas Amatnieku Parks aicina uz Amatnieku Ziemassvētku tirdziņu

EasyGet.lv, 07.12.2011. 11:41

  Latvijas Amatnieku Parks no 9. līdz 23. decembrim tirdzniecības centra "Mols" 2. stāvā rīko Amatnieku Ziemassvētku tirdziņu, informē Laura Matuseviča. Šogad tirdziņš notiks jau otro gadu.
Latvijas Amatnieku Parks aicina uz Amatnieku Ziemassvētku tirdziņu

Amatnieku Ziemassvētku tirdziņā būs iespēja iegādāties kvalitatīvus, oriģinālus un skaistus amatnieku izstrādājumus, kurus sarūpējuši 30 dažādu amatu meistari. Dažus no meistariem būs iespēja satikt arī klātienē. Apmeklētājiem tiks piedāvāti suvenīri, rotaļlietas, adījumi, ādas izstrādājumi, rotas, interjera priekšmeti, tekstils, eko preces, medus izstrādājumi, dekoratīvās eglītes, koka eglīšu rotājumi, kā arī dažādas praktiskas lietas.

"Mēs ļoti vēlamies parādīt un pierādīt sabiedrībai, ka Latvijā ir ļoti daudz talantīgi cilvēki, kas no sirds un ar mīlestību rada ļoti skaistas, kvalitatīvas lietas. Kas var būt labāks par oriģinālu, pašmāju darinātu, mīļu dāvaniņu saviem tuvajiem, draugiem un kolēģiem!" uz Amatnieku tirdziņu aicina Aira Reinfelde, "Latvijas Amatnieku Parks" vadītāja.
Amatnieku Ziemassvētku tirdziņā būs iespēja iegādāties arī Valsts sociālās aprūpes centra "Latgale" klientu sarūpētos rokdarbus - adījumus, gleznas, pinumus, koka lādītes, putnu barotavas un daudz citu brīnišķīgu darinājumu. Ienākumi no sociālās aprūpes centra klientu darbiem, tiks novirzīti centra filiālēm.

"Latvijas Amatnieku Parks" ir padomājis arī par radošām aktivitātēm. Sākot no 9. līdz pat 23. decembrim katru sestdienu un svētdienu pie t/c "Mols" skatuves notiks dažādas radošās darbnīcas gan bērniem, gan pieaugušajiem. Darbnīcās bez maksas būs iespēja darināt oriģinālas un jaukas dāvaniņas.

Sīkāka radošo aktivitāšu programma būs pieejama tirdzniecības centra „Mols" Informācijas centrā, kā arī www.draugiem.lv/amatniekuparks.

Amatnieku tirdziņš apmeklētājiem būs pieejams no 9. līdz 23. decembrim katru dienu no plkst. 10:00 līdz 21:00 veikala "Amatnieku Parks" telpās.

Iededz svētku uguntiņu savā sirdī un dāvā tās siltumu saviem mīļajiem!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV