Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Trents Reznors 2010. gadā apsolījis jaunas dziesmas

Mārtiņš Atvars, 30.12.2009. 13:59

Trents Reznors (Trent Reznor) sagādāja nelielu Ziemassvētku dāvanu visiem grupas „Nine Inch Nails” faniem, apsolot, ka nākošajā gadā viņi saņems jaunu mūziku no viņa jaunā studijas projekta. „2010. gadā plānots izdot jaunas „Nine Inch Nails” dziesmas, kā arī dziesmas, kas nebūs no „Nine Inch Nails”,” paziņoja Reznors. „Šobrīd esmu sevis jaunatklāšanas procesā, jūtos nepierasti un neesmu pārliecināts, ko īsti vēlos iesākt.”
Trents Reznors 2010. gadā apsolījis jaunas dziesmas

Reznors arī izmantoja savu reti lietoto Twitter profilu jau otro reizi šomēnes, lai paziņotu „”Nine Inch Nails” fani rullē. Esmu aizkustināts”, kā arī pievienoja saiti uz grupas video, kuru „NIN” komanda izveidoja kopā ar saviem faniem. Video „Another Version of the Truth: The Gift” „NIN” komanda uzfilmēja „three Lights in the Sky” koncerta laikā 2008. gadā. Grupas fani saņēma neapstrādātos video materiālus, palīdzēja un no materiāliem samontēja saistītu visa koncerta ierakstu. Galaproduktu, kurš pieejams DVD un drīzumā arī Blu-ray formātā, kā arī priekš iPod un YouTube, iespējams bez maksas lejupielādēt mājaslapā – thisoneisonus.org.

2008. gadā „NIN” izdeva divus albumus - „The Slip” un „Ghosts I-IV”, taču šogad „Nine Inch Nails” studijā ierakstīja tikai divas dziesmas, kuras parādījās „NINJA 2009 Tour Sampler EP” pirms grupas koncertu turnejas kopā ar „Jane’s Addiction”. „Nine Inch Nails” turnejas grupa aizgāja atpūtā pēc „Wave Goodbye” koncertu turnejas, taču jaunlaulātais Reznors apsolīja, ka turpinās „NIN” kā studijas projektu.

Runājot par „kaut ko, kas nebūs no „Nine Inch Nails”” Reznors pieminēja, ka apspriedis iespēju sadarboties ar Geriju Numanu (Gary Numan), pēc tam kad viņi kopā uzstājās „NIN” noslēguma koncertā. Reznors paziņoja, ka viņi plāno sadarbību uzsākt 2010. gadā.

Avots: rollingstone.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV