Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Liene Šomase un Daugavpils oranžais koris vienojas kopīgā dziesmā

Edīte Husare, 22.05.2009. 09:52

Daugavpils oranžais koris piedāvā savu otro singlu „Ar Tavu vārdu” no tikko iznākušā jaunā albuma. Dziesma tapusi sadarbībā ar dziedātāju Lieni Šomasi un pirmo reizi izskanējusi TV3 šovā „Koru Kari”.

Dziesmas „Ar Tavu vārdu” mūzikas autors ir kora vadītājs Atis Auzāns, bet vārdus sarakstījusi Iveta Priede. Dziesma, protams, vēsta par mīlestību – kas gan cits vēl vairāk var priecēt šai salīdzinoši drūmajā noskaņā, kas valda arī Latvijā.

Daugavpils Oranžais koris tika izveidots 2008.gada vasaras nogalē, lai piedalītos TV3 veidotajā šovā “Koru Kari”, kurā tas plūca uzvarētāju laurus. Mūziķa Ata Auzāna vadībā korī darbojas 14 jaunieši no visas Latgales.

Tikko iznākušajā albumā bez, sadarbībā ar Lieni Šomasi tapušās „Ar Tavu vārdu”, iekļautas vēl 10 kompozīcijas, starp kurām ir gan kora pirmais singls – latgaliešu tautas dziesma “Kur gaismeņa”, gan arī citas TV skatītāju iemīļotas dziesmas – Maikla Džeksona “Earth Song”, īru tautas dziesma “Belle of the Belfast city”, “Electric Light Orchestra” radītā “Rock and Roll is King”, leģendārās rokgrupas “Elpa” “Senā dziesma” un citas.

Jauno singlu un pārējās Daugavpils oranžā kora dziesmas var iegādāties gan internetā platforma.lv un doremi.lv, gan albuma veidā visos lielākajos veikalu tīklos Latvijā.

Vairāk informācijas par Daugavpils oranžo kori – www.soundsystems.lv



Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV