Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

“Dark Domination” - „Reign Of The Fallen One” (Ep, Sabbathid Records, Japāna, 2008)

Kaspars (Balrogh), 07.07.2009. 10:27

“Dark Domination” noteikti var saukt par ievērības cienīgāko latviešu black metal grupu, kaut vai minot faktu, ka „Reign Of The Fallen One” ir jau 4(!!!) CD formatā izdotais šīs apvienības albums. Ņemot vērā Latviešu metal skatuves situāciju, tas ir visai ievērības cienīgs fakts underground black metal grupai, kas nekoncertē Latvijā.
“Dark Domination” - „Reign Of The Fallen One” (Ep, Sabbathid Records, Japāna, 2008)

„Reign Of The Fallen One” pārsteidz ar mūzikas kvalitāti, kas ir dzirdama šajā albumā. “Dark Domination” skanējums gadu gaitā ir manāmi uzlabojies, dziesmu komponēšana ir daudz labāka, jūtama gan joprojām ir slavenās zviedru black metal grupas “Dark Funeral” ietekme, bet ne tajā sliktākajā nozīmē – agresija, ātrums, ģitāru skanējums, bungu ritmika – viss ieturēts labākajās true black metal tradīcijās, kas līdz šim no nevienas līdzīgā stilā spēlējošas latviešu Black Metal grupas nav dzirdēts.

8 dziesmu garumā šajā albumā “Dark Domination” pārliecina, ka ir šī stila līdervienība Latvijā. Minot šo faktu, noteikti jāpiebilst, ka visai netbilstoša ir “Dark Domination” pamatnostāja nespēlēt Latvijā (grupa Latvijā ir uzstājusies vienu vienīgu reizi). Domājams, ka, vairāk popularizējot savu mūziku pašmāju klausītājiem, to vidū noteikti atrastos ne viens vien piekritējs, jo kvalitatīvs black metal Latvijā ir ļoti reti dzirdams – “Dark Domination” varētu mainīt šo situāciju.

http://www.myspace.com/ddomination

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV