Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

"Mojo Cafe" aicina uz vasaras izskaņas koncertiem

Arturs Orenits, 24.08.2009. 16:33 | komentāri (1)

Trešdien, 26. augustā, "Mojo Cafe" (pils ielā 7) uzstāsies grupa “Oranžās Brīvdienas”., savukārt ceturtdien, 27. augustā, muzicēs perkusionistu apvienība “Pulsa efekts”.
"Mojo Cafe" aicina uz vasaras izskaņas koncertiem

Grupa "Oranžās Brīvdienas" veidojusies 2000. gadā, taču tagadējā sastāvā muzicē trīs gadus. Mūzikas stils nav definējams, paši gan saka turbofolks, pēdējā laikā tiek definēts kā turbo/folk/ska. 2009. gadā izdots grupas pirmais albūms "Evribadi tancevaķ", kas tieka izpārdots grupas koncertturnejas laikā Balkānos. Grupa spēlējusi gandrīz visos Latvijas festivālos un mūzikas klubos. “Oranžajām Brīvdienām” šovasar ir arī izdevies uzvarēt konkursā Soundwave 2009 un jau pavisam drīz MTV filmēs augstas kvalitātes videoklipu. Koncerts Mojo Cafe sāksies 21:30 - Ieeja bez maksas.

Ceturtdien, 27. augustā, muzicēs perkusionistu apvienība “Pulsa efekts”.

Perkusionistu apvienība “Pulsa efekts” savās uzstāšanās reizēs nereti saspēlējas ar dažādiem viesmāksliniekiem, tā arī šoreiz "Mojo cafe", kur apvienība uzstāsies kopā ar Mixmaster Raiti. Šajā saspēlē Raitis iesaistīsies kā „instrumentālists”, bungu un citu perkusiju vietā izmantojot dažādus „skaņas failus”. "Pulsa efektam" šī nebūs pirmā muzikālā sadarbība ar Mixmaster Raiti, taču katra reize ir īpaša un atšķirīga, jo lielā mērā tā ir improvizācija uz vietas, atkarīga no mākslinieku sajūtām, publikas un pasākuma noskaņas. Koncerta sākums 21:30 - Ieeja bez maksas.

Sīkāka informācija:
www.myspace.com/oranzas
www.pulse-effect.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV