Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Sākas MOREA 2010.gada cēliens

MOREA, 18.01.2010. 09:31 | komentāri (1)

Šo ceturtdien, 21.janvārī, plkst. 20:00 Vecrīgas klubā “Depo” norisināsies MOREA pasākumu sērijas janvāra mēneša koncerts, aizsākot savu 2010.gada cēlienu.
Sākas MOREA 2010.gada cēliens

Koncerta ietvaros uz skatuves kāps vairākas pašmāju grindcore un death metal grupas Anal Punishment, Dehydrated Goat un Enema Express, atvēlot bez šaubām arī savu vietu digitālajam hardcore un patiesai "vecās skolas" mīlestībai pret riteņiem – Beyond the Borders un Bikes Against the Machine.

Kā vakara, iespējams, intriģējošākā un klausītājiem mazpazīstamākā grupa jāmin oldschool hardcore / hardcore punk pārstāvji Bikes Against the Machine no Rīgas, kuriem šis viens no pirmajiem koncertiem plašākai sabiedrībai. Grupas sastāvā 2008.gada nogalē apvienojušies dalībnieki no neatkarīgās skatuves grupām Neprodukts, Pirdienu Vitamīni, Passive Voice, Damage Repair, kā arī jau ievērību guvušais dziesminieks Zaķis.

Kluba deju zālē rokmūzika no DJ Gunta muzikālās bagāžas.

Apmeklētāju ievērībai - ieeja bez maksas.

http://www.klubsdepo.lv

Foto: Gatis Graudiņš

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV