Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

t/p „Alfa” pircēji noteiks 2009. gada labāko Latvijas izpildītāju dziesmu

Sintija Kvasova, 02.02.2010. 22:02

Jau otro gadu pēc kārtas t/p „Alfa” pircēji aktīvā balsojumā noteiks labāko 2009. gada Latvijas izpildītāju dziesmu. „Gada dziesmu 2009” ar vislielāko Alfā savākto balsu skaitu 23. februārī paziņos Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas pasniegšanas ceremonijā-koncertā Latvijas Nacionālajā operā un TV3 tiešraidē.
t/p „Alfa” pircēji noteiks 2009. gada labāko Latvijas izpildītāju dziesmu

No 3. februāra līdz 21. februārim t/p „Alfa” apmeklētāji par katru pirkumu tirdzniecības parka veikalos saņems balsošanas žetonu, kas dod iespēju speciālās balsošanās urnās nobalsot par savu 2009. gada labāko dziesmu. Visvairāk balsu saņēmušās dziesmas izpildītāji saņems no t/p „Alfa” dāvanu karti 500 latu vērtībā.

„Gada dziesmas 2009” kandidātu sarakstu izveidojusi mūzikas ekspertu  žūrija 50 dalībnieku sastāvā, kas nominācijai izvirzīja desmit labākās dziesmas:
•    Dzelzs Vilks “Māšel, nebaidies”;
•    Astro’n’out “Spoguļoties”;
•    Musiqq “Abrakadabra”;
•    Otra Puse “Nakts vai Rīts”;
•    Instrumenti “Apēst Tevi”;
•    Igo „Ieelpots”;
•    Putnu Balle „Divi eņģeļi”;
•    Linda Leen un Renārs Kaupers „Pamosties”;
•    Aisha „Lelle”;
•    Vītolu ģimene „Dziesma par notikumu”.
Turklāt, lai atvieglotu dziesmas favorītes izvēli, Alfā pie informācijas centra un lielveikala RIMI ieejas iekārtoti speciāli stendi, kur var noklausīties visas desmit labākās titulam  izvirzītās dziesmas.

T/p „Alfa” apmeklētāji drīkst balsot neierobežotu reižu skaitu. Pats balsošanas process dalībniekiem var vainagoties panākumiem, jo visi pirkumu čeki virs 10 latiem piedalīsies īpašā momentloterijā ar iespēju laimēt vairākas Galactico dāvanu kartes, kino „Cinamon” ielūgumus un dažādus suvenīrus no t/p „Alfa”.

Ņemot vērā iepriekšējā gada veiksmīgos balsošanas rezultātus, šī iespēja t/p „Alfa” apmeklētājiem  tiek sniegta jau otro gadu pēc kārtas. Iepriekšējā gada labākās dziesmas noteikšanas aktivitātēs piedalījās  131 140 t/p „Alfa” apmeklētāju. Ar pārliecinošu balsu pārsvaru - 36 006 balsīm – uzvarēja un „Gada dziesmas 2008” titulu ieguva grupas „Prāta vētra” dziesma „Ja tikai uz mani tu paskatītos”.

„Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas 2009” ceremonija–koncerts šogad notiks 23. februārī, Latvijas Nacionālajā operā ar tiešo translāciju TV3. Balvas tiks pasniegtas Latvijas izcilākajiem mūziķiem 17 nominācijās. Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, šogad organizatori nolēmuši padarīt pasākumu sabiedrībai pieejamāku, piedāvājot tirdzniecībā biļetes uz īpašo pasākumu. Biļetes uz balvu pasniegšanas ceremoniju-koncertu jau ir nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs. 

Papildu informācijai par balsošanu: www.alfaparks.lv

Papildu informācijai par Gada balvas norisēm: www.gadabalva.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV