Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

LMA Studentu klubā gaidāms ģitāristu pasākums „Skaņu virtuve”

LMA Studentu klubs, 18.02.2010. 18:21 | komentāri (4)

Trešdien, 3. martā LMA Studentu klubā no plkst. 20:00 notiks ģitāristu jam pasākums „Skaņu virtuve”. Pasākumā piedalīsies ģitāristi no grupām „Mona de bo”, „Soundarcade”, „Tribes of the city”, „Romiros” un citām.
LMA Studentu klubā gaidāms ģitāristu pasākums „Skaņu virtuve”

Pasākumā „Skaņu virtuve” piedalīsies tādi Latvijas mūzikas aprindās zināmi ģitāristi kā Edgars Rubenis (Mona de bo, Mofo), brāļi Lauris un Raitis Ābeles (Soundarcade, Das Sonntags Legion), Jegors Kovajkovs (Romiros un solo projekti), Āris Ozols (Camillas, Ziemeļvējš, NRG) un Andrejs Vasiļjevs (Tribes of the City). Pasākums iecerēts divās daļās – iesākumā 20 minūšu garas ģitāristu pašprezentācijas – ar pavadošo sastāvu vai individuāli, ieskicējot un parādot galvenās stilistiskās idejas un paņēmienus. Šādā veidā arī atklājot ģitāras kā instrumenta dažādās šķautnes un skanējumus atšķirīgos mūzikas žanros.

Savukārt pasākuma otrajā daļā ģitāristi vienosies kopīgā improvizācijā, rādot jauna skaņdarba radīšanas procesu bez iepriekšējas sagatavošanās, rodot risinājumu dažādo spēlēs stilu savienošanai vienā veselumā. Šajā daļā arī atklāsies pasākuma nosaukuma „Skaņu virtuve” jēga – radīšanas detaļas un nianses, smalkie sīkumi, kas parasti klausītājam netiek rādīti, pasniedzot mūziku jau gatavā, pilnīgā formā.

Ieeja klubā no plkst. 19:00, skatuve no plkst. 20:00

Ieejas maksa: 1,00 Ls

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV