Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Klajā nāks grupas "Reigani" albums "Valpurģu nakts. Labākās dziesmas" (+VIDEO)

Guna Zučika, 19.04.2010. 11:20

Sensāciju karaļi, igauņu Kantrī-pank lielmeistari "Reigani" atkal ir klāt ar 25 šīs planētas labākajām kompozīcijām, kas apkopotas albumā "Valpurģu nakts. Labākās dziesmas."
Klajā nāks grupas "Reigani" albums "Valpurģu nakts. Labākās dziesmas" (+VIDEO)

 

Gadsimta atgriešanās. (Rolling Bones, 5 zvaigznes)

Apsolūts triumfs. (20 Centry Lox, 5 zvaigznes)

Šedevrs. (Verners Puļķis, šovbiznesa haizivs)

 

Tā ir laimīgā atkalsatikšanās ar "Reiganu" zelta fondu "Čiekuriem", "Es eju kost", "Tere Tere Traktors", "Pilla Rīga policistu", "Estipois" un citām lieldziesmām. Turpat savu vietu ir atraduši četri jaundarbi - "Bez 15 divi", "Laura", "Zili brīnumi" un pati par sevi runājošā "Nošauj blondīni."

Jau otru nedēļu skandalozais albums atrodas pirmajā vietā prestižajā "Pilboard Top 100 Additional Chart". Turklāt, šis augstākās raudzes garadarbs vairākās valstīs, tai skaitā Apvienotajos Arābu Emirātos, Jordānā un Hradeckrālovā ir aizliegts. Nevar nepieminēt, ka "Reigani" ir izvirzījušies uz "Rock and Roll Hall of Shame slaveno zāli". Savukārt žurnāla "GPuke" Amerikas un Francijas izdevumi pērn "Reiganus" atzina par gadsimta stila ikonām, bet britu mūzikas laikraksta Music Weak‘ aptaujā "Reiganu" ritma pavēlnieks Petra Kalnbērzs nodēvēts par seksīgāko veģetārieti.

Starp citu, albums Latvijā pieejams no 30.aprīļa, kas būs kā punkts uz "I" dienā, kad visi igauņi visā pasaulē sadodas rokās, lai pabūtu kopā un svinētu Valpurģu nakti. Lai arī jums būtu ākis lūpa, lūk, veseli divi pirmie singli - "Laura" un "Bez 15 divi".

"Valpurģu nakti" ar visām četrām atbalsta "BrainStorm Records" un Tvnet.

 

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV