Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Bārā "Route 66" koncertēs "Emily Rose"

Emily Rose rudens, 01.11.2010. 09:15

Šo ceturtdien, 4.novembrī, plkst. 20:00 bārā Route 66 (Kronvalda bulvāris 2b, Rīga) gaidāms pašmāju postroka un instrumentālās mūzikas grupas "Emily Rose" rudens koncerts.
Bārā "Route 66" koncertēs "Emily Rose"

Koncerts īpašs ar to, ka šī uzskatāma par vienu no retajām uzstāšanās reizēm "Emily Rose", ņemot vērā, ka daļa grupas sastāva jau ilgāku laiku par savu dzīvesvietu izvēlējušies Apvienoto Karalisti.

2009.gadā grupa izdeva un prezentēja savu debijas albumu "Improvizētie mīlestības dūrieni", kurš ticis atzinīgi novērtēts postroka, psihodēliskās un instrumentālās mūzikas klausītāju rindās.

"..Katrs no mums šajā mūzikā ieliek savas emocijas, tāpat kā zvaigznes apkārt esošajā bezgalīgajā kosmosa izstaro savu gaismu, piepildot to ar savu starojumu un vibrāciju.." - kā vēsta "Emily Rose" novietne un domubiedru pulcēšanās vieta.

Uz skatuves vakara apmeklētājus ar savu muzikālo programmu izklaidēs grupas "Bērnības Milicija", "Mesa" un "Once Were Empire".

Ieeja no plkst. 20:00, ieeja bez maksas.

http://www.draugiem.lv/emilyrose

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV