Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Zane Dombrovska gaida Ziemassvētkus ar jaunu dziesmu

Sondra Lāce, 13.12.2010. 12:26

Zanes Dombrovskas dziesma "Var jau" ietērpusies Ziemassvētku noskaņās un nu dodas pasaulē, lai varētu priecēt un..., kas zina – varbūt kādam ko labu novēlēt.
Zane Dombrovska gaida Ziemassvētkus ar jaunu dziesmu

Zane Dombrovska par dziesmu stāsta: "Lai arī dziesmu "Var jau" sarakstīju pirms laba laika un šā gada februārī tā kopā ar manu otro solo albumu aizceļoja pie klausītājiem, pirms pāris dienām tā atgriezās un sadarbībā ar pianistu un aranžētāju Raimondu Petrauski atdzima jaunās skaņās.

Man tā ļoti sasaucas ar šī brīža pārdomām un sajūtām jo, tuvojoties gadu mijai, ar šo dziesmu un laiku īpaši aktualizējas jautājums – kas būs tālāk? ko nesīs nākamais gads?.. "

Zane Dombrovska kopā ar Raimondu Petrauski, Oskaru Petrauski un Rihardu Zaļupi šobrīd gatavojas koncertam "Dzimis Ziemassvētkiem", kurš risināsies 19. decembrī plkst. 16:00 Kino Rīga Spartaka Zālē. Koncertā būs īpaši izvēlētas dziesmas un daudzas no tām pārtaps pavisam jaunās versijās.

Biļetes www.bilesuparadize.lv un Biļešu Paradīzes kasēs.

www.zanedombrovska.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV