Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Romantiski mīlas dueti Valentīndienas koncertā Lielajā ģildē

Ilze Miķelsone, 03.02.2011. 13:16

14. februārī plkst. 19.00 Lielajā Ģildē Profesionālais pūtēju orķestris "Rīga" diriģenta Mārtiņa Ozoliņa vadībā sniegs Valentīndienas koncertu "Tev pieder visa mana sirds". Koncertā piedalīsies Latvijas Nacionālās operas solisti Inga Šļubovska, Juris Ādamsons un Viesturs Jansons.

Profesionālais pūtēju orķestris "Rīga" Valentīndienas koncertu rīko jau piekto gadu. Koncertā romantisku noskaņu uzburs instrumentālie skaņdarbi - par valšu un polku karali dēvētā Johana Štrausa valši "Pie skaistās zilās Donavas" un "Dienvidu rozes", kā arī fragmenti no operetes "Sikspārnis".

Šogad jaunais orķestra mākslinieciskais vadītājs un galvenais diriģents Mārtiņš Ozoliņš goda vietu ierādījis mīlas duetiem no populārām operām un operetēm. Latvijas Nacionālās operas solisti Inga Šļubovska un Juris Ādamsons izpildīs duetus no Volfganga Amadeja Mocarta operām "Dons Žuāns" un "Burvju flauta", no Gaetāno Doniceti operas "Mīlas dzēriens" un F. Lehāra operetes "Jautrā atraitne". Savukārt slaveno Pulksteņa duetu no Johana Štrausa operetes "Sikspārnis" Inga Šļubovska dziedās kopā ar Viesturu Jansonu. Koncertā skanēs arī vairāki populāri solo dziedājumi - Adeles kuplejas no "Sikspārņa", Nemorīno romance no "Mīlas dzēriena" un Bonija dziesmiņa no operetes "Silva". Koncerta izskaņā Franča Lehāra skaņdarbs "Tev pieder mana sirds" no operetes "Smaidu zeme" aicinās - Mīlēsim viens otru un būsim laimīgi!

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā http://www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena Ls 4, Ls 5, Ls 6, Ls 8, Ls 10. Studentiem un pensionāriem, uzrādot apliecību, "Biļešu paradīzes" kasēs biļetes uz koncertu ar 50 % atlaidi.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV