Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Aktieris un dziesminieks Varis Vētra Valkā sniegs koncertu "Mī-les-tī-bai"

Mārīte Meļķe, 09.02.2011. 11:36

Piektdien, 4.martā, plkst.19.00 Valkas pilsētas kultūras namā (Valkā, Emīla Dārziņa ielā 8) ar koncertu "Mī-les-tī-bai" viesosies Varis Vētra. Koncerts būs arī aktiera un dziesminieka pirmā dziesmu albuma "Pārdodu vēju un zirgu vēl klāt..." diska prezentācija.

Mūzikas un mākslas festivāla "BILDES 2010" ietvaros režisors, aktieris un dziesminieks V.Vētra plašākai publikai prezentēja savu pirmo dziesmu albumu "Pārdodu vēju un zirgu vēl klāt..." CD formātā. "BILŽU" koncertā "Mī-les-tī-bai" Lielajā Ģildē lielu atzinību izpelnījās gan dziesmas no šī albuma, gan arī Vara Vētras dzejas lasījumi.

Kā zināms, dziesminieks V.Vētra šobrīd Latvijā ir ļoti populārs un iemīļots mākslinieks. Viņa koncerti vienmēr ir ļoti sirsnīgi, uzrunājoši un personiski, tajos veidojas lielisks dialogs ar skatītājiem. Vara Vētras dziesmas vienlīdz labi patīk gan romantiskiem jauniešiem, gan viņu vecākiem un vecvecākiem.

Koncerts paredzēts divās daļās. Koncertā mākslinieks izpildīs dziesmas no sava pirmā dziesmu albuma, kas jau izskanējušas Latvijas radiostacijās un kļuvušas tautā iemīļotas, kā arī daudzas jaunas dziesmas. Koncerta laikā klausītājiem būs iespēja uzdot jautājumus V.Vētram un interesantāko jautājumu autoriem - balvas no saldumu fabrikas "LAIMA" un koncerta rīkotājiem.

Koncertu piedāvā "Bilžu Birojs" sadarbībā ar Valkas pilsētas kultūras namu.

Biļetes uz koncertu iepriekšpārdošanā jau var iegādāties Valkas pilsētas kultūras namā pie dežuranta/kasiera katru darba dienu no plkst. 9.00 - 20.00. Biļešu cenas: 5, 4, 3 lati.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV