Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

"Hameleoni", atgādinot par sevi, piedāvā jaunu singlu

Gaitis Lazdāns, 21.03.2011. 15:46

Viena no populārākajām grupām Latvijas populārās mūzikas vēsturē, duets "Hameleoni", piesaka sevi pēc desmit gadus ilgušās radošās pauzes un piedāvā sava hita " Nakts " jauno 2011. gada versiju .
"Hameleoni", atgādinot par sevi, piedāvā jaunu singlu

Šis būs pirmais singls no dueta jaunā albuma, kuru plānots pabeigt šī gada pavasarī . Dziesmas "Nakts 2011" ierakstā ir piedalījies arī viens no Latvijas labākajiem saksofonistiem – Raivo Stašāns. Jaunajā "Hameleonu" albumā būs iekļautas vairākas dziesmas, kurās varēs baudīt fantastisko Raivo saksofona spēli. Paralēli darbam studijā rit arī darbs pie vasaras koncertu organizēšanas dažādās Latvijas pilsētu estrādēs. Šajos pasākumos apmeklētājiem būs iespēja no sirds izdejoties, izdziedāties un vienkārši izbaudīt gandrīz divu stundu garu dzīvo koncertu, kurā skanēs pašas populārākās un visu laiku iemīļotākās "Hameleonu" dziesmas.

Duets "Hameleoni" sevi pārliecinoši pieteica 1998. gadā un burtiski vienā mirklī iekaroja klausītāju sirdis visā Latvijā. Ar savu pirmo singlu "Atsaucies" grupa iekļuva daudzu radiostaciju topu virsotnēs. Aktīvi koncertējot, grupa turpināja strādāt studijā un 1999. gadā izdeva otro albumu "Nakts". Vēl pēc gada iznca trešais studijas albums "Pērles un Dimanti". 2001. gadā savu aktīvo darbību "Hameleoni" atzīmēja ar labāko dziesmu izlasi un nolēma doties pelnītā atpūtā Ir pagājuši apaļi 10 gadi, un pa šo laiku ir sakrājušās daudzas muzikālas idejas, kuras pavisam drīz tiks apkopotas jaunā 2011. gada albumā.

Grupas solists Ēriks Budēvics saka: " Dziesma "Nakts 2011" ir vienkārši atgādinājums mūsu mūzikas cienītājiem par to, ka nekur neesam pazuduši – mēs mīlam savus klausītājus un tāpēc atkal vēlamies viņus iepriecināt ar ko jaunu! Jau maijā būs dzirdams mūsu otrais singls un tas pavisam noteikti būs pilnīgi jauns skaņdarbs."

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV