Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

DJ Meri: „Liquatech – jaunais novirziens"

EasyGet.lv, 20.09.2011. 12:42

DJ Meri no Rulers of the Deep īsā intervijā Bogdanam Taranam radio šova „Dance Box" ietvaros izstāstīja par žanru liquatech un atklājis savas uzstāšanās kopā ar vokālisti Eva K detaļas pasākumā Amber Muse Xtra, kas notiks 23.septembrī restorāna „Merlin" telpās.
DJ Meri: „Liquatech – jaunais novirziens"

- Uz Manchester Underground Music tikko izdots tavs jaunais singls kopā ar Eva K „Warmer Days" un preses relīzē teikts, ka šis ir ieraksts liquatech stilā. Pastāsti sīkāk par šo novirzienu.

- Liquatech pēc savas būtības ir deep-house ar veco, klasisko drum'n'bass basu līniju. Līdzīgas basu līnijas veidoja tāds producents kā LTJ Bukem un ierakstīja tās uz elektroniskās mašīnas ar nosaukumu TR 808. Un, kad Toms Midltons un Funk D'Void sāka strādāt šajā žanrā, es vienkārši iegrimu tajā, man iepatikās šī ideja. Tagad es atbalstu šo stilu un novirzienu, kas attīstījies īpaši Anglijā.

- Cik gadu ir šim stilam?

- Divi gadi, tā kā tas ir diezgan jauns. Savos kā deep tā nedaudz skarbākos setos es spēlēju šo skanējumu, tāpēc, ka šajā novirzienā ir gan deep, gan drive ieraksti. Tas ir jauns un svaigs novirziens, kas izplatīsies.

- Eva K ierakstīja lielisku vokālo partiju priekš „Warmer Days", cik ilgi Tu ar viņu strādā, un cik dziesmas viņa ir ierakstījusi priekš Rulers of the Deep?

- Kopā ar Rulers of the Deep esam ierakstījuši 2 vai 3 dziesmas, bet es pats ar viņu esmu ierakstījis daudzus singlus, lai gan iepriekš tā kā „Warmer Days" viņa vēl nav dziedājusi. Man ir grupa Tiger Milk, kurā viņa ir soliste un mēs sadarbojamies ar viņu laikam jau 10 gadus.

- Kādi plāni nedēļas nogalei, kur tevi varēs dzirdēt?

- Piektdien man ir speciāls sets afterhours vietā, savu setu es sākšu 4 no rīta un tajā skanēs mūzika tikai no 1993. līdz 1994. gadam. Vecā labā house un progressive klasika, tas, ko mēs spēlējām 90-to gadu sākumā tiek uzņemts uz Urā! Bet sestdien man ir tehno - pasākums Machine Nation jaunajā Deiva Storma klubā – Partei. Sākas jaunā sezona, tā kā paskatīsimies kā ies.

- Labus setus un uz tikšanos nākošajā piektdienā Rīgā, Amber Muse Xtra kopā ar Eva K!

- Es ar lielu nepacietību gaidu ierašanos Rīgā un Eva arī ir sajūsmā par gaidāmo pirmo uzstāšanos Latvijas galvaspilsētā. Mēs spēlēsim dzīvajā, elektronisko Live, tā nebūs vienkārši fonogrammas atskaņošana: Eva dziedās, bet es spēlēšu uz taustiņiem. Būs jautri!

Foto: DJ Meri. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV