Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Otra Puse piedāvā dziesmas "Dejo ar lietu" videoversiju

EasyGet.lv, 18.10.2011. 11:12

15. oktobrī grupa Otra Puse restorānā Barons pirmatskaņoja jaunāko singlu „Dejo ar lietu" pirmatskaņojumu, kā arī prezentēja tā videoversiju, informē grupas menedžere Inese Viksnāne.

Ivars Makstnieks, komponējot „Dejo ar lietu", iecerējis to kā ritmisku deju gabalu ar drum&bass elementiem, savu roku dziesmas apstrādē pielicis arī Latvijā pazīstams Dj Raivis, kurš ir arī vairāku Otras Puses dziesmu remiksu autors. Lai arī dziesmas ritms ir diezgan atšķirīgs no grupas „Otra Puse" ierastā stila, cerams, jauniešiem patiks pie tās dejot.

„Nebeidzamās jūtu lietavās, klejojot starp šaubu namiem, savu domu atspīdumiem peļķēs - es tevi mierinu ar šo dziesmu un palīdzu atrauties no pelēkās ikdienas, pārvēršot pelēko līņātāju par Tavu draugu un prieka nesēju dejā, kura iesākās tanī dienā, kad mēs no jauna iepazināmies. Dejo ar Lietu, kurš patiesībā esmu Es", tā par dziesmas teksta nozīmi saka tā autors Ivars Kurpnieks.

Sadarbībā ar Wolfstudio.lv un Gee Team Production, paveikts aktīvs darbs arī pie dziesmas videoversijas radīšanas. Materiāls tika filmēts Mangaļsalā divās dienās, sākotnēji iefilmējot deju soļus dejotāju kolektīva Pro X izpildījumā. Citā dienā agrā rītausmā tika uzņemta otrā daļa, kurā piedalījās grupas mūziķi Normunds Pauniņš, Ivars Makstnieks, Arnolds Kārklis un Rihards Zaļupe.

Dziesmu noklausīties un lejupielādēt var mūzikas portālā http://doremi.lv/Music/performer/106182

„Dejo ar lietu" video materiāls:

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV