Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Pikaso izdod albumu ''Satikšanās vietu mainīt nedrīkst''

Easyget.lv, 04.11.2013. 13:20

Repa izpildītājs Pikaso klajā laiž jaunu singlu, piedaloties dziedātājam Donam, un aicina uz albuma ''Satikšanās vietu mainīt nedrīkst'' prezentācijas koncertu 16. novembrī klubā „Pulkvedim neviens neraksta...” tā jubilejas mēneša ietvaros.
Pikaso izdod albumu ''Satikšanās vietu mainīt nedrīkst''

''Apmēram pirms sešiem gadiem, kad darbs pie ieraksta sākās, man bija skaidrs uzstādījums izdot konceptuālu albumu, kas saturiski iemiesotu zināmu brieduma pakāpi un kalpotu par atskaites punktu turpmākajai radošajai darbībai. Albuma sākotnējais producents, tolaik – Gustavo - tagad pazīstams kā Arstarulsmirus, ieraksta tapšanas ievadā iedeva muzikālo celiņu iestrādes. Jo svarīgāk - lika aizdomāties par topošā materiāla saturisko vēstījum,”' par savu veikumu stāsta Pikaso.

Sākotnējie muzikālie pavadījumi nu ir apauguši, iegūstot jau daudz bagātāku skanējumu un noskaņu, kas tika tapināta Wolk Recording Studios, strādājot ar Igoru Iļņicki un Aleksandru Volku, piesaistot tādus mūziķus un izpildītājus kā: Dons, trio Limonāde, Deniss Paškevičs u.c.

Ieskandinot albumu, Pikaso klajā laiž singlu „Ir, bija un būs” pied. Dons.

Albuma „Satikšanās vietu mainīt nedrīkst” prezentācija notiks 16. novembrī plkst. 22:00 klubā 'Pulkvedim neviens neraksta...'.

Seko Pikaso:
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Pikaso/411657072246369
Twitter: https://twitter.com/JanisLipsans
Vimeo: http://vimeo.com/pikaso

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV