Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Krogs Aptieka piedāvā festivālu „Ziemas Zāles”

Easyget.lv, 10.03.2014. 17:55 | komentāri (1)

No 26. līdz 30. martam krogs „Aptieka” aicina uz festivālu „Ziemas Zāles” ar grupu Rūsa, Tesa, Židrūns, Inokentijs Mārpls un citu Latvijas underground mūziķu piedalīšanos.
Krogs Aptieka piedāvā festivālu „Ziemas Zāles”

Daudzdienu festivāla „Ziemas Zāles” atklāšanas koncertā 26. martā uzstāsies grupa "Manta" un Elizabete Balčus. Puse Mantas ir Gaujarts, puse Gaujarta ir Manta, pa vidu vēl Frontlines, EMD, Stūrī Zēvele, un galu galā kopīga pagātne Hospitāļu Ielā. Elizabetei uzstāšanās “Ziemas Zālēs” būs pirmais koncerts krogā Aptieka. Kaut arī Aptiekas Gada balvā mūziķe nospēlēja vienu dziesmu kopā ar Gundaru Rulli, šoreiz sagaidām viņu uz pilnu koncertprogrammu.

27. martā uz skatuves kāps kroga Aptieka Gada balvas 2013 ieguvēji nominācijā Labākā smagā grupa un Zelta Mikrofona 2013 balvas ieguvēji nominācijā Labākais rokmūzikas albums – rokgrupa „Rūsa” un viena no leģendārākajām Latvijas panku grupām - „Inokentijs Mārpls”.

28. marta programmā - strauji augošā un kvalitatīvā lo-fi žanra grupa „Starmetis” un viena no pēdējo gadu spilgtākajām pašmāju rokgrupām – „Židrūns”.

29. martā uzstāsies viena no retajajām latviešu grupām, kura vēl saglabājusies un koncertē kopš Torņa laikiem – „Bērnības Milicija” un Aptiekas Gada balvas 2013 nominācijas „Labākais koncerts” uzvarētāji „Tesa”.

30. martā „Ziemas Zāles” noslēguma koncertā uzstāsies nelabojamie romantiķi – deuts „Čipsis un Dullais”.

Festivāla organizatori īpaši gatavojas šiem koncertiem. „Esam padomājuši par tiem, kuri netiks pagrabstāvā redzēt koncertu, jo mūsu draugi no 3S palīdzēja tā, lai koncertu var klausīties arī augšstāvā,” stāsta kroga Aptieka saimnieks Kristaps Krēsliņš.

Ieejas maksa uz katru koncertu dienu - 2 eiro. Ieejas maksa paredzēta mūziķu honorāram. Koncertu sākums 21.00.

Foto: Inokentijs Mārpls. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV