Svētdiena, 12.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Valija, Ina, Ināra, Inārs;

Labākās Amigo Dzintara dziesmas izdotas kompaktdiskā

Easyget.lv, 24.03.2014. 10:39

2013.gada tautā iemīļotākās dziesmas apkopotas Amigo Dzintara Dziesmu izlasē CD formātā un no šodienas pieejamas klausītājiem ikvienā Latvijas Pasta nodaļā.

Gaumīgi noformētajā diskā iekļautas 16 dziesmas, ko, visas 2013.gada sezonas gaitā balsojot, par iemīļotākajām atzinuši Amigo Dzintara Dziesmu TV un radio raidījumu skatītāji un klausītāji. Disks par 5 eiro ir nopērkams visās Latvijas Pasta nodaļās.

«Izdodot šo disku un piedāvājot to klausītājiem par simbolisku maksu, vēlamies, lai tautā iemīļotākās dziesmas būtu pieejamas ikvienam klausītājam. Latvieši ir muzikāla tauta, mums patīk dziedāt un spēlēt mūzikas instrumentus, tādēļ izlasei pievienoti dziesmu vārdi un ģitāras akordi. Manuprāt, šī ir lieliska dāvana draugiem un ģimenes locekļiem, un ar Amigo Dzintra Dziesmu izlases palīdzību svētki ikvienā mājā būs vēl jautrāki un skanīgāki,» uzskata zemcenu mobilo sakaru operatora Amigo valdes priekšsēdētājs Artūrs Freimanis.

Izlasē iekļautas šādas dziesmas: «Skaista mana tēva sēta» – Tihovsku ģimene, «Agrs rīts» – Zvaigžņu lietus, «Meitene mana» – Jūrkant, «Līgodama upe nesa» – Elizabete, «Sauc atpakaļ» – Galaktika, «Gauja» – Apvedceļš, «Kas pateiks to» – Roja, «Mīlēšu tevi» – Liene Šomase un Jānis Moisejs, «Draugiem» – Klaidonis, «Pasaules gals» – Mākoņstūmēji, «Zilās debesis» – Tequila band, «Arī Tev» – Kaspars Tīmanis, «Iebrien manā saulrietā» – Sestā jūdze, «Mazā Daina» – Baltie lāči, «Lillā limuzīns» – Ieva Sutugova un violetais ceriņu koris, «Kas dārgāks par zeltu» – Normunds Rutulis.

Lai dziesmas varētu ne vien klausīties, bet arī dziedāt līdzi, diskam pievienota grāmatiņa ar tekstiem un ģitāras akordiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV