EASYGET.LV

Latvijas kinoteātros viesosies Karlsons

EasyGet.lv, 08.02.2012. 10:20

No 30. marta kinoteātros tiks demonstrēta filma "Un atkal Karlsons!" - fantastikas komēdija visai ģimenei par visiem zināmo Astrīdas Lindgrēnes grāmatu varoni.

picture ) { $pics = $galleries -> getByItem($one -> id); $galcount = $galleries -> getCount(); if ( $galcount ) { $glo = ''; foreach ( $pics as $onegal ) { $opgi = $onegal -> gallery_id; $glo .= '

  • '.$onegal->title.'
  • '; } $xht = '

    Galerijas:

    '; } echo '
    '; echo ( $opgi ? '' : '' ); echo ''.$one->title.''; echo ( $opgi ? '' : '' ); echo $xht; echo '
    '; } ?>

    Jau bērnībā daudzi no mums iepazinās ar lielisko pasaku personāžu vārdā Karlsons. Tas ir labsirdīgs resnulis, vīrietis pašā spēku briedumā, kurš tik neprātīgi mīl ievārījumu, ka tad, ja tas pēkšņi ir beidzies, izliekas par slimu.

    Filmā „Un atkal Karlsons" aktieris Mihails Galustjans būs redzams lidojoša puisēna tēlā no Metriku valsts – tā ir pasakainu, apaļīgu, vienu metru garu cilvēciņu valsts, kuriem patīk palīdzēt bērniem. Viņš ir viens no metriku valsts iemītniekiem, kuri nav redzami pieaugušiem cilvēkiem, taču viņam nākas pārādīties, lai izglābtu Mazuļa bērnību, kuram līdzās ir nevis draugi, bet dažādas tehniskas rotaļļietas, tāpēc zēns jau sen ir aizmirsis par parastiem bērnu priekiem. Šeit tad arī sākas neaizmirstamie piedzīvojumi!

    Lomās: Михаил Галустян, Нонна Гришаева, Олег Табаков
    Režisors: Сарик Андреасян

    Filmas reklāmas rullītis:

    Foto: Kadrs no filmas. Publicitātes foto

    Atslēgvārdi: filma un atkal karlsons

    Raksta pastāvīgā adrese: http://www.easyget.lv/kultura/read/44555/
    Raksts izdrukāts no portāla www.easyget.lv © 2024
    cnt