Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Eko Loko Market - šedevru tirdziņš atkal būs atvērts 21. jūnijā

Kristīne Vītola, 15.06.2009. 00:07

21.jūnijā no plkst.11:00 visas dienas garumā  Spīķeros, Dirty Deal Cafe, Maskavas ielā 12A korpuss 2, notiks Eko Loko Market- šedevru tirdziņš.
Eko Loko Market - šedevru tirdziņš atkal būs atvērts 21. jūnijā

Aicinām visus uz trešo Eko Loko Market svētdienas tirdziņu, kurš notiks Dirty Deal Café telpās un pagalmā, Maskavas ielā 12A K2, visas dienas garumā no plkst. 11:00. Tirdziņa apmeklētājiem būs iepēja iegādāties unikālas mākslinieku darinātas lietas un īstus mākslas darbus,  vinila plates, vintage un oriģinālapģērbus, citas brīnišķīgas un vajadzīgas lietas, kā arī vienkārši izbaudīt tirgus pozitīvo gaisotni, garšīgi paēst un labi pavadīt pirmssvētku svētdienu.

Īpašais tirdziņa notikums – animācijas darbnīca bērniem, kur katrs mazais interesents varēs piedalīties multenītes tapšanā, darbnīcu vadīs Ilze Ruska (studija „Rija” un TJN Annas 2). Jāņem līdzi: 5 santīmi.

Plašāka informācija pieejama: www.ekolokomarket.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV