Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

"Bite Latvija" samazina viesabonēšanas tarifus

Līga Mūrniece, 01.07.2009. 15:00

Bite Latvija, ņemot vērā Eiropas Savienības (ES) ES Padomes pieņemtos jaunos ES viesabonēšanas noteikumus, no 1.jūlija samazina viesabonēšanas tarifus. Tarifu samazinājums, kas turpmāk attieksies uz visām 27 ES valstīm, tiks pielāgots gan priekšapmaksas, gan pēcapmaksas pakalpojumiem par balss pakalpojumiem un SMS.

"Bite vienmēr ir iestājusies par zemāku tarifu piedāvājumu klientiem, kā arī par skaidru risinājumu noteikšanu, kam klienti var uzticēties. Domājam, ka viesabonēšanas tarifu samazināšana dos lielākas iespējas klientiem komunicēties, izmantojot mazākus tarifus," norāda Zita Zilgalve, Bite Latvija Regulējošo lietu un klientu apkalpošanas nodaļas direktore.

Pašlaik, kā nosaka ES noteikumi, ceļojot Eiropas Savienības robežās, Bite Latvija klientiem būs pieejami sekojoši viesabonēšanas tarifi:

• Bites pēcapmaksas klientiem turpmāk izejošie zvani no visām ES valstīm būs 0,373 Ls/min (ar 21% PVN), ienākošie zvani būs 0,165 Ls/min, savukārt SMS būs 0,095 Ls.

• Bites priekšapmaksas kartes BiFri klientiem izejošie zvani no visām ES valstīm maksās 0,37 Ls/min, ienākošie zvani 0,16 Ls/min un SMS 0,09 Ls.

Tāpat gan Bite Latvija pēcapmaksas, gan priekšapmaksas kartes BiFri klientiem tiks piemēroti jauni noteikumi klientu maksas pārrēķinos. Klientiem maksa par viesabonēšanas zvaniem no mobilajiem tālruņiem tiks pārrēķināta nevis par minūti, bet par sekundēm izejošajiem zvaniem - pēc pirmajām 30 sekundēm, un ienākošajiem zvaniem sekunžu pārrēķins notiks sākot ar zvana uzsākšanu. Pārējās valstīs klientu maksa tiks aprēķināta par norunātajām minūtēm.

Bite darbojas Latvijas tirgū kopš 2005. gada un sniedz daudzveidīgus mobilo komunikāciju pakalpojumus. Bites tīkls ir pieejams 96% Latvijas iedzīvotāju, nodrošinot augstas kvalitātes mobilos sakarus kā privātajiem, tā biznesa klientiem. Bite ir izveidojusi spēcīgu 3G tīklu lielākajās Latvijas pilsētās, tādējādi sniedzot lielisku iespēju izmantot ērtā un ātrā mobilā interneta priekšrocības un izbaudīt saziņas brīvību, kur nepieciešams.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV