Piektdiena, 10.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Maija, Paija;

Dziesmotās sacensības „Mazo dziesmas Latvijai" dalībnieku atlases rit pilnā sparā

Zane Pētersone, 08.02.2011. 12:04

Pēdējo gadu veiksmīgākā, skatītākā un mīlētākā dziedāšanas projekta „Dziedošās ģimenes" veidotāji – telekompānija "LNT" - un apdrošināšanas sabiedrība „BTA" aicina mazos talantīgos dziedātājus pieteikties pavasara sezonas jaunajam projektam – dziesmotajai sacensībai „Mazo dziesmas Latvijai". Dalībnieku atlases norit jau šonedēļ.

Andrejs Ēķis, LNT valdes priekšsēdētājs komentē: „Mūsu kļūst arvien mazāk. Katru gadu Latvijas sabiedrību pāršalc satraucošas ziņas, ka cilvēki no mūsu zemes aizbrauc, ka bērnu dzimstība Latvijā samazinās. Ja tā turpināsies tad, iespējams, 2050. gadā Latvijā būs uz pusi mazāk iedzīvotāju. Šāda nākotne Latvijai nav droša, un to nevēlas neviens. Tādēļ, telekompānija LNT un apdrošināšanas sabiedrība BTA vēlas vēlreiz apliecināt to, ka bērni ir Latvijas galvenā vērtība un mūsu visu nākotne. Bērni ir mūsu un Latvijas svētība".

AAS „BTA" valdes priekšsēdētājs Gints Dandzbergs saka: „Par valsti pasaulē spriež pēc tā, kā tā izturas pret pašām neaizsargātākajām iedzīvotāju grupām – veciem cilvēkiem un bērniem. Vieni ir mūsu pagātne, otri – mūsu nākotne, kā koks, kas ar saknēm aug zemē, bet ar zariem tiecas debesīs. Šis projekts vērš uzmanību uz bērniem, tātad – uz ģimeni, jo tikai laimīgā, nodrošinātā un pasargātā ģimenē var izaugt pilnvērtīgs sabiedrības loceklis. Apzināsimies savu atbildību par to!"

Jau šonedēļ LNT projekta „Dziedošās ģimenes" radošā komanda dodas meklēt mazos dziedātājus visos Latvijas novados. Tiks gaidīts ikviens dziedāt gribētājs vecumā no 5 līdz 15 gadiem, kurš projekta dalībnieku atlasē ir gatavs nodziedāt vismaz vienu dziesmu. Uz atlasēm jānāk kopā ar mammu vai tēti.

Dziesmotās sacensības „Mazo dziesmas Latvijai" atlases notiks:

8. februārī - LIEPĀJĀ, Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē, Brīvības ielā 39;
9. februārī – JĒKABPILĪ, Jēkabpils Tautas namā, Vecpilsētas laukumā 3;
10. februārī – VENTSPILĪ, Ventspils kultūras centrā, Kuldīgas ielā 18;
11. februārī – VALMIERĀ, Valmieras Valsts ģimnāzijā, L. Paegles ielā 40.
Atlases sākas 16:00! Papildinformācija par atlasēm sūtot e-pastu uz adresi dziesmas@lnt.lv.

LNT un BTA dziesmotā sacensība „Mazo dziesmas Latvijai" jau pašā pavasara sākumā, ik svētdienas vakaru, ikkatrā mājā ienesīs dzirkstošus bērnu smieklus un skanīgas balsis.

„Mazo dziesmas Latvijai", jo bērni ir mūsu svētība.

Uzzini vairāk: www.lnt.lv , www.bta.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV